Cagatay Ulusoy va juca in serialul turcesc Barbaros

Cagatay Ulusoy va juca in serialul turcesc Barbaros. Tanarul actor turc se pare ca e pe val, de la o vreme si nu vrea sa stea degeaba. Propunerile de proiecte vin si tot vin. Iata ca, in sfarsit, avem si stiri oficiale in legatura cu urmatoarea productie in care domnul Ulusoy va fi protagonist. Detalii, in randurile ce urmeaza.

Cagatay Ulusoy va juca in serialul turcesc Barbaros

Cagatay Ulusoy joaca in serialul turcesc Barbaros

Cagatay Ulusoy joaca in serialul turcesc Barbaros

Nu e o surpriza faptul ca Cagatay a cunoscut popularitatea internationala de cand s-a lansat serialul turcesc Hakan Protectorul Istanbulului pe Netflix. Serialul, ajuns la sezonul 3, l-a adus in atentia publicului pe acest actor, care acum se bucura de nenumarati fani de peste tot din lume. Daca inca nu v-ati uitat la serial, sa stiti ca ar fi o idee buna sa il incepeti. V-am lasat intr-un articol trecut si 5 lucruri interesante despre Protector, care sa va convinga sau nu sa incepeti serialul.

Tocmai pentru ca e semnat cu Netflix, vestea ca l va fi protagonist si intr-un alt serial i-a socat pe fanii sai Da, el va fi in continuare Hakan, insa, pe langa asta, il va juca si pe ”Barba Rosie”, un pasa binecunoscut in istoria din Turcia. Rolul, dupa cum i-o spune si numele serialului, il va face pe Ulusoy un pasa de temut care…are barba. Astfel, una dintre primele pregatiri pe care actorul a trebuit sa le faca a fost sa isi lase barba.

Filmarile vor incepe in curand

In perioada aceasta, inca se definitiveaza ultimele detalii referitoare la poveste. Se pun in pregatire decorurile, se verifica toate camerele de filmat, pentru a fi intr-o stare buna de functionare si altele. Filmarile propriu-zise vor incepe peste aproximativ 2 luni. La TV in Turcia nu se stie inca la ce data va aparea. Cel mai probabil va aparea in toamna, iar daca nu, mai incolo. Vom sta cu ochii in patru pe contul de Instagram al lui Ulusoy, ca poate ne va da detalii.

Voi ce parere aveti? Dupa rolul unui erou precum cel din Hakan Protectorul Istanbulului, i se potriveste lui Cagatay Ulusoy un rol de pasa? Ne puteti spune parerea voastra in sectiunea de comentarii.