Hende Ercel a renuntat la serialul cu Burak Deniz

Hende Ercel a renuntat la serialul cu Burak Deniz. E o decizie de ultim moment care ii va supara cu siguranta pe toti fanii celor 2, care abia asteptau sa ii vada din nou impreuna. Iata insa ca domnisoara Ercel a decis ca proiectul cu Burak nu e atat de important si, pana la urma, i-a spus pas. Aflam toate detaliile in randurile ce urmeaza. Stim, si pe noi ne intristeaza si ne supara aceasta veste, dar, nu avem ce sa facem, din pacate…

Hende Ercel a renuntat la serialul cu Burak Deniz

Chiar zilele trecute, va anuntam plinide bucurie ca Burak Deniz si Hende Ercel vor juca intr-un nou serial. Acesta urma sa fie difuzat pe BLU TV si trebuia sa aiba 8 episoade in primul sezon. Sigur, nu se compara 8 episoade cu zecile pe care le are un serial turcesc de obicei, insa era doar un proiect. Daca ar fi mers bine si ar fi facut audienta, c siguranta ca s-ar fi facut si sezonul 2, cu o lungime ideala.

Revenind insa, serialul inca se va face si in el va juca Burak Deniz. Insa, doar atat. Domnisoara Hende Ercel nu va mai fi protagonista si partenera lui Burak. Acum, poate ca va intrebati de unde pana unde a decis ea sa dea cu piciorul la acest rol. S-ar parea ca a avut prea multe oferte deodata si s-a gandit ca mini serialul acesta nu ar fi cea mai buna alegere.

Mai exact, tanara a decis sa accepte oferta de a deveni protagonista intr-un alt serial turcesc, respectiv Bate la usa mea. Aici, ea il va avea ca partener de poveste pe nimeni altul decat Kerem Bursin. Si uite asa, saracutul nostru Burak a ramas fara partenera.

Cine va fi alaturi de Burak Deniz?

Hende Ercel a renuntat la serialul cu Burak Deniz

Hende Ercel a renuntat la serialul cu Burak Deniz

Stiti ca in articolul in care v-am dat vestea despre noul serial turcesc, ne gandeam ca ar fi interesant ca Hazal Kaya sa revina alaturi de Burak Deniz. Daca s-ar intampla acest lucru, fanii serialului Povestea Noastra s-ar bucura nespus de mult. Si sa stiti ca exista o sansa destul de reala sa se intample acest lucru. De ce? Pai, sotul lui Hazal joaca in serial, alaturi de Burak. Da, el si Burak raman actori in proiectul de 8 episoade.

Asa ca…nu ar fi super sa o bage pe Hazal Kaya ca protagonista, alaturi de Burak Deniz? Pe langa faptul ca audientele ar fi uriase, ca doar stim cati fani au avut din Povestea Noastra, ar iesi bine si pe plan financiar cei 2 soti. In loc de 1 salariu pentru acest serial, ar intra in casa 2. Pentru cel mic ar prinde tare bine. Sigur, inca nu s-a anuntat nimic. Noi insa stam si asteptam si ne uitam pe Instagram-ul lui Burak, ca poate mai anunta detalii.

Pana atunci, nu uitati ca va puteti abona gratuit la toate articolele noastre, utilizand formularul de pe site. A, si apropo, avem si o intrebare. V-ar face placere sa vina Hazal Kaya alaturi de Burak Deniz in aceasta mini serie de 8 episoade?