Serialul turcesc Mucize Doktor Sezonul 2 a primit unda verde!

Serialul turcesc Mucize Doktor Sezonul 2 a primit unda verde! Toti fanii acestui superb serial se bucura la aflarea acestei vesti. Dupa ce, acum cateva saptamani, primul sezon a fost scurtat din cauza problemei la nivel global, iata ca usor usor, incep sa vina si vestile bune de pe platourile de filmare. Detalii, in randurile ce urmeaza.

Sezonul 1 s-a terminat mai repede

In toamna anului trecut, pe postul de televiziune turcesc FOX, debuta un serial turcesc sub numele de Mucize Doktor. Era o adaptare a unui serial englezesc, respectiv ”The Good Doctor”. Selectia de personaje, povestea palpitanta si rasturnarile de situatie superbe au facut ca acesta sa fie urmarit de foarte multa lume.

Deja din primele episoade, audientele au devenit foarte mari, spre bucuria tuturor celor implicati in proiect. ovestea devenea din ce in ce mai interesanta. Saptamana de saptamana, telespectatorii asteptau cu sufletul la gura sa vada cum va continua povestea. Timp de 28 de saptamani, totul a decurs asa cum trebuie.

Insa, a venit problema aceasta despre care stim cu totii si actorii au fost nevoiti sa paraseasca platourile de filmare. Nemaiputandu-se filma, evident ca nici episaode noi nu au mai putut sa apara. Iar posibilitatea continuarii sezonului dupa atatea saptamani de pauza iese clar din discutie. Nu de alta, dar nu ar mai fi acelasi buget si aceleasi incasari.

Filmarile reincep curand pentru Serialul turcesc Mucize Doktor sezonul 2

Serialul turcesc Mucize Doktor Sezonul 2

Serialul turcesc Mucize Doktor Sezonul 2

Insa, conform noilor informatii, filmarile se vor relua undeva pe la jumatatea verii. Mai exact, in luna iulie, toti actorii vor reveni si vor continua povestea pe care o asteapta telespectatorii cu sufletul la gura. Insa, repetam, faptul ca revin la filmari, nu inseamna ca se va relua sezonul 1 din Mucize Doktor.

In schimb, tort ce vor filma actorii in iulie va aparea pe post in toamna, sub forma sezonului 2 din serialul turcesc Mucize Doktor. Unele dintre firele narative care nu au avut un final in primul sezon, vor reaparea in cel de-al 2-lea, alaturi de altele. Una peste alta, e o veste foarte buna. Pe langa fanii din Turcia si cei din alte tari asteapta sa se reia filmarile. Nu de alta, dar productia a fost foarte bine primita peste tot pe unde a debutat. In Grecia, de exemplu, deja s-au strans o gramada de fani ai povestii.

Apare si in Romania

Si la noi in Romania o sa apara serialul, conform ultimelor informatii. Nu se stie inca data premierei, insa cert este ca in curand, vom putea vedea si noi despre ce este vorba. Intr-un fel, cu cat mai mult timp va dura pana sa inceapa la noi, cu atat mai bine. Nu ne sariti in cap, caci avem si o explicatie pentru aceasta afirmatie. Daca va incepe mai tarziu, nu vom avea o pauza atat de mare intre sezoane in Romani. Astfel, dupa ce se termina cele 28 de episoade din primul, poate vom putea avea si episodul 29 si restul fara sa trebuiasca sa asteptam. Pana aflam noile informatii, poate ar fi o idee buna sa stam cu ochii pe profilul oficial de Instagram al serialului.