Pretul Fericirii sezonul 3 – Cand incepe iar serialul turcesc?

Inca de cand am vizionat ultimul episod din Pretul fericirii sezonul 2, o intrebare ne-a stat pe buze. Si a stat, a tot stat, pana astazi, cand ii putem da un raspuns. In sfarsit, vom fi eliberati de incertitudini. Asadar, da, dragii nostri. In articolul de astazi, va vom spune cand incepe Pretul Fericirii sezonul 3. Da, se pare ca dupa atata asteptare, vom pute in sfarsit sa reintram in povestea ce ne-a fascinat inca de la primul episod. Acestea fiind zice, haideti sa trecem la subiect.

Cand incepe Pretul Fericirii sezonul 3

Pretul Fericirii Sezonul 3

Nu e de mirare ca toti fanii acestui serial turcesc ard de nerabdare sa afle cand se intorc personajele lor preferate. Ultimul episod din sezonul 2 ne-a lasat in coada de peste. Povestea devenea mult mai palpitanta si hop, sfarsit de sezon. Bine, asta se intampla de obicei, ca lumea sa continue sa se uite si sezonul urmator.

Si ca tot vorbim de sezonul urmatorul, va putem spune faptul ca Pretul Fericirii sezonul 3 incepe pe 9 septembrie. Pana aici, totul pare bine, insa nu va bucurati inca pe deplin. Aceasta e partea buna. Avem si o parte mai putin buna, despre care vom vorbi putin mai jos.

Vestea proasta e ca…

…stirea e valabila pentru Turcia. Altfel spus, Pretul Fericirii revine pe micile ecrane in aceasta toamna numai in Turcia, din pacate. Pe data de 9 septembrie, pe postul de televiziune FOX, Yildiz, Halit, Ender si restul isi continua vietile.

Sigur acum va intrebati cand incepe si in Romania. Ca doar noi suntem romani si ne intereseaza sa intelegem si noi povestea. Iar pentru acest lucru, avem nevoie de subtitrari. Ei bine, e o intrebare cat se poate de fireasca din partea voastra.

Cand incepe Pretul Fericirii in Romania?

La aceasta a 2-a intrebare nu avem un raspuns concludent, din pacate. Insa, va putem spune sigur ca in 2019 nu ne vom reintalni cu Yildiz, Halit, Ender si restul. De ce? Ei bine, postul de televiziune care difuzeaza la noi Pretul Fericirii va astepta cateva luni, pana se vor difuza cateva episoade bune, inainte de a-l aduce in Romania.

Acest lucru se intampla dintr-un motiv cat se poate de simplu. In Turcia, este programat un singur episod pe saptamana. La noi in Romania, serialele turcesti sunt de cele mai multe ori de mai multe ori pe saptamana.

 

Ce se intampla in sezonul 3 din Pretul Fericirii?

Se pare ca acest al 3-lea sezon al popularului serial turcesc va fi unul cat se poate de diferit. Vor exista nenumarate rasturnari de situatie si aliante noi, care vor face deliciul publicului. Ender pare a fi tras lozul castigator, puterea ei fiind acum mai mare ca niciodata. S-a intors roata pentru Halit. Acum el e cel sarac, iar Yildiz, cea bogata. Cum vor continua povestile lor de acum incolo vom afla urmarind serialul.

Alihan si Zeynep nu vor mai fi personaje principale in Pretul Fericirii sezonul 3

Din pacate, dragii nostri Alihan si Zeynep nu vor mai fi personaje principale in acest nou sezon. Ei au decis sa-si traiasca iubirea departe de rautatile lumii. Sigur, poate ne putem astepta la vreo aparitie surpriza intr-un episod. Dar, la mai mult de atat, nu prea. Nu-i vom mai vedea episod de episod.

Una peste alta, nu putem decat sa asteptam Pretul Fericirii sezonul 3 si sa vedem ce se mai intampla. De indata ce vom afla data la care se va difuza si in Romania, va vom anunta pe pagina noastra de Facebook.