Tulay din ”Povestea Noastra” a devenit Sahika in ”Pretul Fericirii”

Tulay din ”Povestea Noastra” a devenit Sahika in ”Pretul Fericirii”. Actrita care le interpreteaza pe amandoua a facut rocada si s-a mutat de pe niste platouri de filmare, pe alte platouri de filmare. In continuare, vom vorbi despre aceasta mutare si, la final, o sa va intrebam ce parere aveti. Acestea fiind spune, haideti sa nu mai pierdem timpul si sa intram direct in paine.

Tulay din ”Povestea Noastra” a devenit Sahika in ”Pretul Fericirii”

Sahika Pretul Fericirii

Sahika Pretul Fericirii

Un personaj dintr-un serial turcesc se muta in alt serial turcesc. Cum asa? Ei bine, dupa ce si-a terminat contractul pentru Povestea Noastra, actrita Nesrin Cavadzade, despre care puteti afla totul urmarind video-ul nostru special facut pentru ea (il gasiti la noi, pe canalul de YouTube intitulat ”Rezumat Serial Turcesc”) a primit propunerea de a interpreta un nou rol. Nu a stat mult pe gânduri si a acceptat. Asa ca, începând cu episodul 44 al super productiei Pretul Fericirii, fanii actritei o pot vedea interpretând rolul Sahikai, sora lui Kaya Ekinci. Se pare ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe la 180 de grade in cadrul serialului. Aparitia Sahikai nu va trece neobservata. Din contra, ea va fi una plina de neprevazut, iar celelalte personaje vor avea de tras cu ea, pentru ca venit cu un scos. Care este scopul acesteia si la ce va recurge pentru a si-l indeplini, ramane de vazut in urmatoarele episoade din Pretul Fericirii.

Ea e personaj negativ in Pretul Fericirii Sezonul 3

Daca in ultimele episoade din sezonul 2, telespectatorii nu au reusit sa-si formeze o parere totala despre personaj, iata ca sezonul 3 a venit cu surprize mari. Dupa cum am putut afla din rezumatul episodului 1 din sezonul 3, Sahika nu prea are ganduri bune. Ea este in parteneriat cu un puternic personaj, ce o pune sa face diverse lucruri reprobabile. Personajul acesta o pune sa scape si de Ender si de Yildiz si de copilul acesteia.

Pe scurt, Sahika doreste sa devina sefa in conacul Argun. Vrea sa puna mana pe Halit si pe tot ceea ce are el. Iar in drumul ei spre putere, nu vrea sa aiba niciun fel de rivala. De Ender a crezut ca a scapat. Si de Yildiz ar vrea sa scape. Insa, lucrurile nu sunt intotdeauna usor.

Dusmanii se pot si alia, atunci cand apare un al 3-lea, ce ii ameninta pe primii 2. Cam asa se intampla si la inceput de sezon 2 in Pretul Fericirii, dupa cum am putut vedea din rezumatul celui de-al 2-lea episod. Ce va urma nu stim, insa sigur va fi interesant, asa cum ne-a obisnuit acest serial turcesc

Voi ce parere aveti de aparitia actritei in acest serial? O veti urmari cu placere in sezonul 3 din Pretul Fericirii sau, din contra, nu prea va place de ea si de cum interpreteaza? Lasati-ne un comentariu. Si nu uitati ca va asteptam si pe pagina noastra de Facebook. Acolo va anuntam de obicei de fiecare data cand avem noutati pe site. Noutati insemnand articole noi cu stiri, rezumate, actori. Toate, din serialele turcesti preferate.