Cate episoade mai sunt din Pretul Fericirii Sezonul 3?

Cate episoade mai sunt din Pretul Fericirii sezonul 3? Zilele acestea, am tot primit aceasta intrebare, asa ca ne-am gandit sa va raspundem printr-un articol. Asadar, din randurile urmatoare, aflam cam la cate episoade ne mai putem astepta.

Cate episoade mai sunt din Pretul Fericirii Sezonul 3?

Cate episoade mai sunt din Pretul Fericirii Sezonul 3

Cate episoade mai sunt din Pretul Fericirii Sezonul 3

Serialul turcesc Pretul Fericirii a revenit de curand pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. In prezent, avem 5 episoade pe saptamana, de luni si pana vineri. E putin surprinzator, avand in vedere ca cele mai recente seriale nu s-au difuzat decat 2 sau 3 zile, in fiecare saptamana. Insa, nu vrem sa se inteleaga ca ne plangem. Nici vorba de asa ceva. Suntem tare bucurosi ca putem sa urmarim aventurile personajelor noastre preferate in fiecare zi lucratoare.

Dupa ce au aflat toti ca a inceput din nou, au pornit si intrebarile de genul ”Dar Alihan si Zeynep nu vor mai aparea?” sau ”Cate episoade sunt?”. La prima dintre intrebari v-am raspuns deja intr-un articol precedent, pe larg. Iar la cea de-a 2-a va vom raspunde in cele ce urmeaza. In mod normal, sezonul 3 din Pretul Fericirii are 27 de episoade. Da, fix acelasi numar ca si Dragoste si Secrete, care s-a terminat recent. Insa, aici e o treaba cu dus si intors. Va explicam in paragraful urmator.

Aproximativ 30 de episoade

Bun, in teorie, sunt 27 de episoade. Insa, in practica, e posibil sa fie in jur de 30. De unde pana unde? E o poveste lunga. Probabil ca ati observat ca, de la o vreme, nu mai avem episoade de 3 ore. Cel putin, nu tot timpul. Si acest sezon din Pretul Fericirii incepuse la fel, cu episoade de doar 2 ore. Insa, in mod absolut surprinzator, s-a schimbat foaia. In prezent, episoadele au durata lor normala din Turcia. Altfel spus, se termina la ora 23.

Din cauza ca primele episoade au fost scurtate, numarul final va fi cu siguranta mai mare de 27. Si, mai e un element de care trebuie sa tinem cont: nu se stie daca, de acum incolo, vom putea vedea episoadele integrale la TV pana se termina sezonul. E posibil sa se revina la doar 2 ore/episod, fapt ce va transforma un singur episod in 2, ducand la un numar mai mare de episoade. Insa, daca se anunta ceva in acest sens, noi vom fi aici sa va dam toate detaliile. Speram totusi sa nu se revina la episoadele scurtate, caci ne e tare bine cu ele de la ora 20 si pana la ora 23.

Yildiz are parte de un sezon greu

Secretele apar la fiecare pas in noul sezon. Personaje care au aparut in trecut, capata o noua aparenta, atunci cand aflam ca au legaturi mult mai stranse cu preferatii nostri. Ender va afla ca are un fiu, iar Halit va avea de tras impotriva unui dusman din trecut.

In noul sezon, Yildiz are parte de tare multe greutati. Dupa ce surioara ei nu mai e langa ea, blondina se simte stinghera in lupta impotriva Sahikai. Chiar daca acum o are pe Ender alaturi de ea, poate sa se bazeze pe ajutorul ei pana la final? Sau are si fosta sotie a lui Halit niste interese? Vom afla pe parcursul episoadelor. Pana atunci insa, nu uitati ca puteti intra in discutii cu alti fani, despre serial, pe pagina de Facebook.