Care este cea mai puternica femeie din Pretul Fericirii?

Care este cea mai puternica femeie din Pretul Fericirii? Va punem aceasta intrebare pentru ca, inca de cand a inceput serialul, au existat intotdeauna fel de fel de pareri. Ne-am gandit ca ar fi cazul sa vedem care este pana la urma opinia finala a celor ce urmaresc serialul. Asadar, haideti sa expunem faptele si sa tragem o concluzie la finalul articolului.

Care este cea mai puternica femeie din Pretul Fericirii?

Daca am fi scris articolul acesta pe parcursul primului sezon, atunci lista din care ar fi trebuit sa alegem ar fi fost cu totul alta. Stim cu totii ca, pe atunci, Sahika nici macar nu se afla in zare. Erau doar Yildiz, surioara ei Zeynep si Ender. Astazi, cand serialul turcesc a ajuns deja la sezonul 4, totul s-a schimbat.

Zeynep nu mai e in peisaj, caci a ales sa isi traiasca dragostea alaturi de Alihan undeva departe. In schimb, sora ei a ramas. Dar si rivala ei de la bun inceput, Ender e prin preajma. Pe langa ele, a aparut si Sahika. Astfel, lista din care trebuie sa alegem e formata din acestea 3: Yildiz, Ender si Sahika. Haideti sa vedem profilul fiecareia.

Yildiz, fata saraca ce a vrut mai mult

Inca din primele episoade ale productiei, am aflat ca Yildiz, interpretata de Eda Ece, nu a fost o fata cu posibilitati financiare. Ea, Zeynep si mama lor au trait asa, la limita, avand totusi grija sa fie una langa alta. Blondina lucra pe post de ospatarita cand, intr-o zi, a venit Halit Argun. Atunci, Yildiz si-a spus ca e sansa vietii ei. Daca nu va actiona, atunci ea si familia ei vor trebui sa suporte greutatile saraciei in continuare.

Asa ca, s-a bagat in vorba si a reusit sa il atraga pe Halit. Pana la urma, dupa cum stiti deja, a reusit sa il si ia de sot. Intre timp a aparut si Halit Can in viata lor, care se anunta a fi viitorul mostenitor al imperiului. Sau, bine, unul dintre ei, caci sunt atatia. Ca puncte forte pentru Yildiz am putea spune ca stie cum sa dea replici acide cu zambetul pe buze, spre deosebire de celelalte 2 din lista. Are asa, un soi de nevinovatie cand tranteste vreo replica acida pentru cel sau cea care a avut indrazneala sa spuna ceva ce nu ii place.

De asemenea, iata ca stie sa fie buna si atunci cand nu are interese. Cel mai recent exemplu al acestei trasaturi de caracter a fost chiar in ultimele episoade ale sezonului 3, cand ea a stat si s-a gandit. Ar fi putut sa il ignore pe Halit, dupa ce a aflat ca nu mai are niciun ban. Insa, a avut puterea sa ramana buna cu el si ingaduitoare, chiar daca stia ca nu va avea nimic in schimb.

Ender, cea care nu se da in laturi de la nimic

Urmatoarea pe lista este, desigur, Ender. Aparand inca din primul episod al productiei, am putut sa ne dam seama ca este o femeie cu care nu e bine sa te pui. Agila in gandire si pregatita sa bage intrigi de fiecare data cand are un interes, Ender s-a dovedit a fi cea care poate sa mearga pana in panzele albe pentru ce isi doreste. Curajoasa din fire, ea nu s-a dat in laturi atunci cand a vazut ca o tinerica precum Yildiz a decis sa ii ia locul. Desi ar fi putut sa fie speriata de tineretea si energia blondinei, mama lui Erim a stat pe pozitii. A si invins-o de mai multe ori.

Ca si trasatura unica avem privirea de gheata. De fiecare data cand vrea sa isi bage in sperietii rivalii, Ender afiseaza o privire care te ingheata efectiv. Pe langa culoarea acestora, felul in care stie Ender sa si-i foloseasca este unul aparte, trebuie sa recunoastem.

Care este cea mai puternica femeie din Pretul Fericirii? E Sahika, cea care se foloseste de altii sau nu?

Ultima, dar nu cea din urma este Sahika. Dintre toate, ea e cea mai noua Insa am vazut destule din partea ei, pentru a ne putea da seama usor de ce poate sa fie in stare. Spre deosebire de Yildiz si de Ender, ea se pricepe mai mult la a baga strambe si a ii face pe altii sa suporte consecintele.

Putem chiar sa spunem ca e un soi de…papusar. Stie cum sa vorbeasca si ce sa faca pentru a influenta. Astfel, daca ea vrea sa le faca rau rivalilor, va avea intotdeauna grija sa fie cineva intre ea si respectivul rival. Si acum ca le-am trecut in revista pe Yildiz, Ender si Sahika, va intrebam iarasi: care este cea mai puternica femeie din Pretul Fericirii? Cu cine tineti? Puteti sa dati raspunsul si pe pagina de Facebook.