Mai apar Alihan si Zeynep in sezonul 3 din Pretul Fericirii?

Mai apar Alihan si Zeynep in sezonul 3 din Pretul Fericirii? Aceasta pare a fi intrebarea de pe buzele tuturor fanilor serialului. Inca de cand a reinceput in Romania, telespectatorii se asteapta din clipa in clipa sa revina si preferatii lor. Insa, mai sunt sanse sau nu? Aflam toate detaliile din randurile urmatoare.

Alihan si Zeynep au fost sarea si piperul

Va mai aduceti aminte de primul episod din Pretul Fericirii? Pe atunci, Yildiz a noastra nu era de una singura in lupta impotriva lui Ender. O avea alaturi de ea si pe surioara ei draga, Zeynep. Si chiar daca aceasta din urma avea o cu totul si cu totul alta gandire decat sora ei, tot a ajutat-o de cate ori a putut. Yildiz e genul de fata care isi doreste cu orice pret sa obtina ceea ce isi doreste. Nu de alta a vrut sa puna mana pe Halit.

Pe de alta parte, pe Zeynep am vazut-o asa, putin mai la locul ei. Nu retrasa, ci doar rezervata. Ea voia sa isi castige toti banii prin munca. Insa, i s-a pus pata lui Alihan Tasdemir pe ea si nu a mai avut scapare. In timp ce alte domnisoare sperau ca privirea domnului Tasdemir sa se indrepte si asupra lor, Zeynep castiga detasat lupta. Nu va mai spunem ce a urmat, caci stim cu totii prea bine ca s-au indragostit si au devenit un cuplu. Si nu orice cuplu, ci chiar cel mai iubit din serial. Insa, dupa 2 sezoane pline de neprevazut, cei 2 nu au mai aparut. Va scriam la acea vreme ca cei 2 au parasit serialul.

Mai apar Alihan si Zeynep in sezonul 3 din Pretul Fericirii?

Mai apar Alihan si Zeynep in Pretul Fericirii

Mai apar Alihan si Zeynep in Pretul Fericirii

De cateva zile, a reinceput Pretul Fericirii in Romania, iar toti cei care au urmarit primele 2 sezoane au o intrebare: unde sunt dragii nostri Alihan si Zeynep? Vrem sa ii revedem. Sigur ca si restul personajelor au farmecul lor, insa Alihan si Zeynep aveau o conexiune aparte. E timpul sa aflam ce se va intampl.

Din pacate insa, trebuie sa va dam o veste rea: nici Alihan si nici Zeynep nu vor aparea in sezonul 3. La scurt timp dupa ce s-au terminat filmarile pentru sezonul 2, ambii actori au pornit in alte proiecte. Onur Tuna, interpretul lui Alihan a intrat in serialul turcesc Mucize Doktor/Doctorul Minune. Iar Sevda Erginci (Zeynep) a avut si ea alte proiecte, care insa nu s-au bucurat de succes. Chiar si asa, ea nu a revenit in Pretul Fericirii.

Ar fi fost altceva

Ne pare rau ca nu au revenit frumosii nostri. Ne gandim ca, daca ar reaparea, situatia s-ar schimba radical. Yildiz ar avea o putere mult mai mare, daca ar avea-o pe surioara ei Zeynep alaturi. Alihan, de asemenea, s-ar baga si ar face ca incercarile Sahikai sa fie de-a dreptul inutile. Insa, trebuie sa va mai spunem inca ceva.

Pentru ca ne dorim sa terminam acest articol intr-o nota pozitiva, putem sa afirmam ca inca exista speranta. In Turcia, Pretul Fericirii va avea si sezonul 4. Poate povestea din acest sezon va necesita aparitia lor. Despre Alihan nu stim totusi ce sa va spunem, caci proiectul in care e Onur Tuna inca se difuzeaza. Si nu stim daca s-ar putea descurca cu 2 proiecte in paralel. Sevda Erginci insa, ar putea sa ne faca o bucurie si sa revina in rolul lui Zeynep.

Pana vom afla noi, sa nu uitam ca avem de parcurs un sezon greu. Sahika e tare periculoasa. Nu uitati ca puteti discuta totul despre serial, cu alti fani pe pagina de Facebook.