Biografia lui Tuvana Turkay, interpreta Leylei din Pretul Fericirii

Biografia lui Tuvana Turkay, interpreta Leylei din Pretul Fericirii este ceea ce vom discuta in randurile urmatoare. Actrita joaca un rol destul de controversat in serialul nostru turcesc preferat. Daca la inceput parea o draguta, ne-am cam schimbat parerea despre Leyla, de-a lungul episoadelor. Insa, ajungem si acolo. Inainte de toate, trebuie sa vorbim despre actrita din spatele personajului.

Biografia lui Tuvana Turkay: unde si cand s-a nascut superba actrita?

Biografia lui Tuvana Turkay

Biografia lui Tuvana Turkay

Tanara s-a nascut in Uskudar, un loc din Istanbul. Acest eveniment s-a petrecut la inceputul lunii octombrie a anului 1990. Pentru a fi exacti, va spunem ca data este 3 octombrie. Ne dam seama, astfel, ca domnisoara Turkay are 30 de ani, o varsta tare frumoasa. De asemenea, putem afla usor ca e in zodia Balantei. I se potriveste, caci actrita este intotdeauna echilibrata, avand grija sa nu exagereze in nimic din ceea ce face.

Universitatea Beykent, Departamentul de Radio, Televiziune si Cinema este locul in care tanara Turkay si-a desavarsit jocul actoricesc. Dupa absolvire, ea a inceput sa intre, usor, usor, in lumea actoriei pe bune. A fost la casting-uri si a vazut si cum e sa fii acceptata, dar si cum e sa te refuze producatorii.

Primul rol al Tuvanei

Primul rol al actritei Tuvana Turkay a fost cu mult timp in urma. In anul 2009, ea a debutat in productia Ayrilik, care i-a adus mult mai multa faima decat ar fi sperat vreodata. A ajuns in atentia publicului, iar cererile de a fi parte din diverse proiecte nu au intarziat sa apara.

Astazi, tanara se bucura de un palmares urias de seriale turcesti si filme in care a jucat. Daca vreti sa o mai vedeti jucand si in alte seriale, puteti cauta Yer Gok Ask sau Kara Para Ask. De asemenea, daca nu aveti rabdare sa va uitati la un intreg serial, va recomandam sa vedeti si cateva filme in care a interpretat ea: Guvercin Ucuverdi sau poate Agir Romantik, filmul in care a jucat alaturi de Onur Tuna. Da, ea a fost protagonista unei productii cinematografice, alaturi de cel care l-a jucat pe Alihan Tasdemir in primele 2 sezoane ale Pretului Fericirii. Pacat ca nu s-au intersectat si aici, caci tare am fi vrut sa vedem niste scene cu Alihan si Leyla.

Pe langa actorie

Sa nu credeti ca tanara s-a rezumat doar la actorie. Pentru ea, arta in sine este un domeniu pe care isi doreste sa il exploreze cat mai mult posibil. Astfel, ea isi mai ocupa timpul si cu cantatul, dar si cu scrisul. Anul acesta a lansat prima ei lucrare literara, intitulata İkimiz de Beni Seviyoruz. Anul trecut, in domeniul muzical, se lansa cu single-ul Yalan De.

Talentul si inclinatia pentru arta s-a transmir in familie. Tuvana mai are o sora, pe numele ei Katre Turkay. Si aceasta, la randu-i este actrita, dar si model. Asadar, putem spune ca avem de-a face cu o familie de artisti.

Biografia lui Tuvana Turkay: rolul Leylei din Pretul Fericirii

Noi am ajuns sa o cunoastem mai bine pe tanara actrita prin prisma rolului ei din sezonul al 3-lea al serialului turcesc Pretul Fericirii. Aici, ea o joaca pe superba Leyla, care incepe prin a fi o simpla fata naiva, dar loiala. Pe parcurs insa, ea se transforma intr-o adevarata rivala pentru Yildiz. Leyla e tare aproape sa devina noua sotie a lui Halit Argun, lasand-o de izbeliste pe saraca de Yildiz.

Daca va reusi sau nu, vom afla in urmatoarele episoade. Pana atunci insa, nu uitati ca sunteti asteptati la discutii despre Tuvana/Leyla sau despre orice altceva are legatura cu serialul pe pagina de Facebook.