ALIHAN SI ZEYNEP PARASESC PRETUL FERICIRII

Alihan si Zeynep parasesc serialul turcesc Pretul Fericirii. E o veste pe care sigur nu o astepta niciunul dintre fanii productiei. Din pacate insa, totul e cat se poate de adevarat. Frumosii nostri nu vor mai aparea. Haideti sa vedem de ce s-a ajuns la aceasta decizie care supara pe toata lumea. Nu uitati sa distribuiti acest articol, sa afle toata lumea.

Alihan si Zeynep parasesc serialul turcesc Pretul Fericirii

Alihan si Zeynep parasesc Pretul Fericirii

Alihan si Zeynep parasesc Pretul Fericirii

Sfarsitul sezonului 2 din super productia Yasak Elma/Pretul Fericirii ne-a socat pe toti. Stiti prea bine ce s-a intamplat in ultimul episod pe care l-am vazut la TV, asa ca nu mai are rost sa va amintim acum. Totusi, va vom aduce aminte de un lucru: la finalul sezonului 2 (in ultimul episod de la TV), Alihan si Zeynep erau impreuna. Inca formau un cuplu, dupa atatea greutati prin care au trecut. Si ghiciti ce…au decis ca e mai bine pentru ei sa plece departe de rautatile lui Ender si a celor din jur. O relatie de dragoste de care stie toata lumea nu prea are sanse de supravietuire.

Si uite asa, cei 2 au decis sa plece definitiv in America. Acolo, spera ei, vor reusi sa se iubeasca in liniste si nu vor mai fi martorii rautatilor celor pe care ii lasa in urma. Sigur, pentru amandoi e greu, deoarece lasa in urma persoane dragi. Doar ca nu au ce altceva sa faca. Si uite asa, Alihan si Zeynep nu vor mai aparea in sezonul 3 din Pretul Fericirii

Onur Tuna si Sevda Erginci sunt deja implicati in alte seriale turcesti

Bun, ce v-am scris noi pana acum este povestea din serial. Altfel spus, povestea personajelor interpretate. Iar acum, e timpul sa va spunem si povestea actorilor ce interpreteaza aceste personaje. Caci fara ei, serialul nu ar fi fost nicaieri.

Aproape de sfarsitul sezonului 2, producatorii serialului turcesc Yasak Elma au vazut ca audientele sunt in scadere. Pentru toti cei implicati intr-un astfel de proiect, acest lucru este un adevarat cosmar. De ce? Ei bine, daca serialul nu mai produce audienta si bani, normal ca si episoadele nu vor mai beneficia de aceleasi bugete. Vor fi taieri la locatii, scenariu sau distributie. Si uite asa, producatorii s-au gandit ca, daca vor sa faca si sezonul 3 din Pretul Fericirii, trebuie sa renunte la niste actori. Si i-au ales pe Onur Tuna, interpretul lui Alihan si pe Sevda Erginci, interpreta lui Zeynep.

Sigur, fanii au luat foc atunci cand au auzit si nu le-a convenit deloc decizia pe care au luat-o. Si, sinceri sa fim, nici noua nu ne convine. Ii indrageam enorm pe Alihan si pe Zeynep. Insa…nu putem decat sa ne indignam. In Turcia, serialul turcesc a ajuns deja la sezonul 3, episodul 6, asadar a trecut niste timp in care telespectatorii au trebuit sa se obisnuiasca cu ideea ca nici Alihan si nici Zeynep n-o sa mai apara.

In prezent, atat Onur Tuna, cat si Sevda Erginci lucreaza la alte seriale turcesti, fapt pentru care sansele sa revina ca personaje principale sunt minuscule. E imposibil sa lucrezi la 2 seriale in paralel. Deci, nici daca s-ar razgandi producatorii, cei 2 actori nu ar mai putea reveni

Alihan si Zeynep in sezonul 3 din Pretul Fericirii: Sa fie totusi o sansa?

Da, sansele ca Alihan si Zeynep sa reapara in Pretul Fericirii ca personaje principale sunt aproape nule. Insa, ar mai fi o posibilitate sa-i vedem din nou pe frumosii nostri. Cum asa? Pai, ar putea avea totusi aparitii episodice. Altfel spus, ar putea aparea de exemplu…pe la sfarsitul sezonului, in cazul in care Yildiz ar avea nevoie de sora ei. Ar putea sta cateva episoade si s-ar putea apoi intoarce la treburile lor.

De asemenea, daca sezonul 3 din Pretul Fericirii va fi ultimul, ar fi frumos sa-i cheme si pe cei 2 in ultimele episoade, pentru ca fara doar si poate, si ei au contribuit la succesul pe care il are serialul turcesc. Totul depinde de disponibilitatea lui Onur Tuna si a lui Sevda Erginci, dar si de contractele pe care le-au semnat cu serialele TV in care performeaza in prezent.

Zilele urmatoare, noi vom scrie articole si despre ce fac in prezent cei 2 si unde pot fi vazuti. In alte roluri, evident. Asadar, daca vreti sa fiti primii anuntati, stiti ce aveti de facut. Mergeti la sfarsitul acestui articol, dupa campul in care puteti scrie comentarii si bifati patratelul in dreapta caruia apare ”Anunta-ma prin email…”. Apoi, lasati si un comentariu, si gata, veti fi anuntat cand postam un nou articol. De asemenea, puteti afla ultimele stiri despre serialul turcesc si pe pagina de Facebook Pretul Fericirii.