ACTORUL DIN PRETUL FERICIRII A MURIT

Actorul din Pretul Fericirii a murit. El interpreta unul dintre personajele-cheie in productia turceasca ce ne-a fascinat pe toti inca de la primul episod. Chiar daca a aparut mai tarziu in serial, rolul sau a fost unul de referinta pentru restul personajelor si ar fi putut fi unul mult mai mare. In acest articol, vom vorbi despre ce s-a intamplat cu actorul. Apoi, va vom spune si o scurta biografie a acestuia. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem ce s-a intamplat.

Haktan Pak a murit in vara anului 2019

Haktan Pak

Haktan Pak

In timp ce la noi serialul turcesc Pretul Fericirii abia se apropia de momentul in care personajul interpretat de actorul turc ne aparea pe micile ecrane pentru prima data, Haktan Pak se lupta cu o boala necrutatoare in spital.

Domnul Pak a fost internat din cauza cancerului in spital inca din timpul lunii mai. Toti au sperat ca isi va reveni si ca va putea sa ii bucure in continuare pe cei din jur, dar si pe telespectatori, prin rolurile jucate. Luptator din fire, actorul a a rezistat mai mult timp, insa, dupa o luna, nu a mai putut. De cum s-a aflat vestea ca Haktan Pak nu mai este in viata, pe retelele de socializare au inceput sa curga poze si pareri de rau. Multi au fost cei care l-au iubit si respectat.

Actorul din Pretul Fericirii a murit. Haktan Pak l-a jucat pe Mustafa, tatal lui Yildiz

In cazul in care nu va mai aduceti aminte exact ce rol a interpretat actorul, va spunem noi. El a fost Mustafa, tatal lui Yildiz. Personajul a aparut destul de tarziu in viata celorlalte personaje si nu a stat prea mult, insa a facut destule valuri pentru Yildiz, Zeynep, dar si pentru mama lor. Si restul personajelor au trebuit sa se confrunte cu furia personajului Mustafa.

Actorul din Pretul Fericirii a murit. Avea doar 50 de ani…

Actorul din Pretul Fericirii a murit

Actorul din Pretul Fericirii a murit

Moartea actorului turc a fost cu atat mai sfasietoare pentru apropiati, cu cat a survenit la varsta de 50 de ani. Multi au spus ca a plecat prea devreme…Cea care a dat vestea trsita a fost chiar fosta lui sotie, de care se despartise recent. Anul trecut, cei 2 s-au despartit, dupa 6 ani plini de iubire. Se pare ca in ultima vreme nu se mai intelesesera atat de bine. Fosta sotie, Muge Turali, a anuntat prin intermediul unei retele de socializare vestea care a cutremurat lumea actoriei din Turcia. Chiar dac nu s-a prea inteles cu barbatul in ultima vreme, nu a putut sa ramana indiferenta.

Haktan Pak Biografie: Cine a fost actorul turc?

Actorul s-a nascut la data de 6 mai 1969 in Izmir, localitate aflata in Turcia. El a reusit sa isi tina viata privata din multe puncte de vedere. Astfel, in spatiul public nu s-au aflat niciodata prea multe lucruri concludente despre trecutul sau.

Fanii il stiau doar prin prisma proiectelor de succes in care a jucat. Printre ele, amintim Hirsiz Var!, aparut in anul 2005, Pretul dragostei, din 2015, Servet in 2018 si ultimul dintre proiecte, Pretul fericirii. In acesta din urma, el a avut un rol de barbat dur, care s-a intors in vietile fostei sotii si a fiicei pentru a se razbuna. La scurt timp dupa acest rol, actorul din Pretul Fericirii a murit si nu a mai apucat sa joace si in alt serial turcesc. In prezent, Pretul Fericirii a ajuns la sezonul 3, episodul 6.

Puteti transmite mesajele voastre de condoleante in sectiunea de comentarii sau pe pagina de Facebook Pretul Fericirii.