Hakan Karahan paraseste serialul turcesc Pretul Fericirii in sezonul 3

Hakan Karahan paraseste serialul turcesc Pretul Fericirii in sezonul 3. Stim, stim, e o veste nu prea placuta pentru fanii actorului si ai personajului pe care acesta il interpreteaza perfect in cadrul productiei turcesti Yasak Elma. Insa, iata…va trebui sa ne luam ramas bun de la Nadir. Stim deja si ultimul episod din Pretul Fericirii in care acest personaj va aparea. Stati linistiti, vi-l vom spune si dumneavoastra in cele ce urmeaza. De asemenea, va vom spune si de unde stim cu atata timp inainte de plecarea actorului. Insa, fara alte adaugiri, sa incepem.

Hakan Karahan paraseste serialul turcesc Pretul Fericirii in sezonul 3

Sezonul 3 din Pretul Fericirii este, fara doar si poate, unul atipic. Dupa ce Alihan si Zeynep au parasit serialul la finalul sezonului 3, parca totul s-a schimbat. Dusmanii au devenit aliati, vechi dusmani au revenit mai puternici decat oricand, iar relatiile dintre personaje s-au schimbat. Unele personaje pe care abia le bagam in seama pana acum, au capatat un rol central.

Printre toti acestia si-a facut loc si Nadir, un barbat impunator, care este dusmanul lui Halit. Cei 2 se pare ca se stiu de foarte mult timp. Inca din tinerete, ei si-au unit fortele, fiind prieteni la inceput. Au intrat in afaceri si s-au descurcat, pana la un punct. De acolo…totul s-a rupt. Iar in prezent, in Pretul Fericitii serzonul 3, Nadir a revenit cu dorinta de a se razbuna. El a folosit-o pe Sahika pana acum, sa bage intrigi, iar recent, de cateva episoade, si-a aratat si el fata.

Fiind sarmant, Nadir a reusit sa intre in atentia lui Yildiz, dar si a celorlalti, infuriindu-l nespus de mult pe Halit, care nu-l poate suporta. Vazand relatiile de animozitate, cu totii ne asteptam sa-l vedem mult timp de acum incolo pe Hakan Karahan interpretandu-l pe Nadir in Yasak Elma. Parea principalul dusman al lui Halit. Insa, iata…se pare ca in unul din urmatoarele episoade, el va parasi serialul.

Jurnalista Birsen Altunaş a dat vestea proasta

In caz ca nu stiati, in presa din Turcia, exista o jurnalista pe nume Birsen Altunaş. Ea reuseste sa afle inaintea tuturor cele mai noi stiri despre seriale turcesti. De multe ori, presa a aflat de la ea cand se va termina un anumit proiect sau cand va iesi din serial un anumit personaj. De exemplu, de la ea am aflat din timp ca serialul turcesc Nu stie nimeni se termina cu niste timp inainte de difuzarea ultimului episod.

Iar acum, iata, tot ea e cea care a dat vestea conform careia Hakan Karahan paraseste Pretul Fericirii. E o informatie veridica, venind de la aceasta. Nu incape urma de indoiala ca, din pacate, personajul Nadir nu va mai face multi purici pe TV.

In ce episod dispare Nadir din Yasak Elma?

Bun, si acum ca v-am spus de unde s-a aflat de plecarea actorului, haideti sa va zicem si episodul exact in care va pleca Nadir. Este vorba despre episodul cu numarul 71. Atunci telespectatorii vor trebui sa isi ia ramas bun de la Nadir. Nu se stie inca in ce ipostaza se va afla Nadir in ultimele lui momente din serial. De asemenea, nu avem habar cum va iesi. Insa, vom afla cu siguranta atunci cand se va difuza respectivul episod.

In concluzie, dorim sa va intrebam: va pare rau ca acest actor paraseste serialul turcesc Pretul Fericirii? Sau, din contra, vi se parea plictisitor? Ne puteti spune opinia in sectiunea de comentarii de mai jos. Nu uitati si ca va asteptam pe pagina Pretul Fericirii.