Serialul turcesc Nu stie nimeni se termina

Serialul turcesc Nu stie nimeni se termina. Da, se pare ca luna decembrie nu e una prea buna pentru iubitorii de seriale turcesti. Dupa ce, recent, v-am anuntat ca serialul turcesc Dragostea te face sa plangi se termina, iata ca azi venim cu o alta veste de acest gen. Haideti sa aflam mai multe in cele ce urmeaza.

Serialul turcesc Nu stie nimeni se termina

Serialul turcesc Nu stie nimeni se termina

Serialul turcesc Nu stie nimeni se termina

Jurnalista Birsen Altunaş a ajuns deja celebra in Turcia, datorita informatiilor exacte pe care le are despre serialele turcesti si nu numai. Mai exact, ea a fost cea care, de multe ori, a fost prima care a aflat cele mai dorite detalii despre diverse productii.

In ultima vreme, ea a fost cea care a dat vestile proaste fanilor, cum ca unele din serialele lor turcesti preferate ajung la final. Iar de data aceasta, se pare ca este vorba despre serialul turcesc Nu stie nimeni. Il stiti, a fost si este un super serial, cu niste personaje de exceptie. Pe Instagram, de exemplu, serialul are aproape 300.000 de urmaritori. Interesant e faptul ca are audiente bunicele si ar mai fi putut sa continue in aceasta formula. Insa, iata ca producatorii au alte planuri.

Nu stie nimeni Ultimul Episod

Acum ca ati aflat ca se termina, cel mai probabil vreti sa stiti si data exacta, nu-i asa? Bun. Intai de toate, trebuie sa va spunem ca productia va avea un numar total de 28 de episoade. Dupa cum probabil stiti deja, in Turcia s-au difuzat 25 de episoade. Altfel spus, mai avem doar 3, pana cand se va termina de tot.

Se pare ca pe data de 29 decembrie, va fi si marele final. Ultimul episod din serialul turcesc Nu stie nimeni se va difuza atunci in Turcia, iar fanii vor putea vedea cum se incheie povestile personajelor.

Voi va uitati la acest serial? Va pare rau ca se termina sau nu?