Cand incepe sezonul 2 din serialul turcesc Surorile?

”Cand incepe sezonul 2 din serialul turcesc Surorile?” e intrebarea de pe buzele tuturor fanilor acestei fascinante povesti. Dupa un prim sezon plin de neprevazut, cortina a fost trasa, insa nu pentru totdeauna. Dupa cum v-am spus si aici, Surorile vor avea parte si de un al 2-lea sezon pentru a-si trai povestile. Insa…cand le vom revedea? Haideti sa aflam impreuna din acest articol. Nu uitati ca puteti oricand sa il distribuiti, sa afle toti cei care se uita la serial ca personajele lor preferate se vor intoarce.

Cand incepe sezonul 2 din serialul turcesc Surorile?

Desi initial nu era vorba de un al 2-lea sezon, producatorii s-au gandit mai bine si au ajuns la concluzia ca ar fi indicat sa le acorde surorilor inca o sansa pentru a-si expune vietile. De cand s-a terminat primul sezon si pana in prezent, s-au strans numerosi fani, asa ca cei din spatele serialului turcesc au dat unda verde. Iar zilele acestea, au inceput filmarile pentru sezonul 2 din serialul turcesc Surorile. Pe data de 28 august, camerele s-au pus din nou in functiune si s-a continua povestea.

In scurt timp, personajele noaste vor fi din nou pe micul ecran. Pe data de 17 septembrie, postul de televiziune StarTV va difuza primul episod al noului sezon, de la ora 20:00.

In Romania cand incepe?

Cand incepe sezonul 2 din serialul turcesc Surorile?

Sigur, probabil ca doza de bucurie de la inceputul articolului vi s-a mai diminuat putin cand ati citit ca pentru moment, serialul Surorile incepe din nou doar in Turcia. Insa, puteti sta linistiti. Si in Romania serialul a fost de succes, fapt pentru care sansele ca Antena 1 sa cumpere licenta si pentru sezonul 2 din Surorile este foarte mare. Insa, pana acolo, va mai dura putin, deoarece se va astepta momentul oportun, in care vor exista destule episoade.

In Turcia, episoadele sunt saptamanale, iar la noi, dupa cum bine stiti, aveam parte de cate un episod nou nout in fiecare saptamana. Asadar, nu avem o data exacta pentru difuzarea din Romania, insa probabil ca va mai dura.

Umay si Yıldırım se intorc?

La finalul sezonului 1 din serial, fanii au ramas cu foarte multe intrebari. Unele personaje nu se stie daca se vor mai intoarce, cu altele nu se stie ce s-a intamplat. Pe scurt, am cam fost lasati cu buza umflata. Insa, e normal, ca altfel nu ar mai avea rost un al 2-lea sezon, nu-i asa?

Se pare ca Umay si Yıldırım, 2 personaje foarte discutate s-ar putea intoarce in Surorile sezonul 2. Informatii exacte pe acest subiect nu avem inca. Insa, de cum aflam, va vom informa atat aici, pe site, cat si pe pagina noastra de Facebook Rezumat Serial Turcesc.

Personaje noi in Surorile sezonul 2

Daca despre unele dintre vechile personaje nu va putem spune lucruri sigure, va putem da cateva detalii despre cateva personaje noi pe care le vom revedea cand incepe sezonul 2 din serialul turcesc Surorile.

Adnan va fi un nou personaj negativ, ce nu va avea planuri prea benefice pentru surorile noastre. Va fi si un alt personaj pe nume Mert, despre care nu se stiu prea multe lucruri.

Una peste alta, noul sezon se anunta a fi mult mai bun decat primul. Rasturnarile de situatie vor fi episod de episod si ne vor tine cu sufletul la gura. In articolul de astazi am aflat cand incepe sezonul 2 din serialul turcesc Surorile. In Turcia doar. Daca aflam si data difuzarii in Romania, stiti unde sa ne gasiti sa va spunem. Voi va bucurati ca se face si sezonul 2 din Surorile? Sau era mai bine sa fie un singur sezon din acest serial turcesc? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si pana data viitoare, va salutam.