PATRIA MEA ESTI TU SEZONUL 2 – CATE EPISOADE SUNT?

Dupa cum bine stiti, Patria Mea Esti Tu Sezonul 2 a inceput pe Kanal D, asa cum v-am anuntat recent. Personajele care v-au fascinat in primul sezon revin, cu noi provocari, noi intrigi si noi momente de exceptie. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va scriem acest scurt articol informativ din care sa aflati cate episoade avem la dispozitie sa ne bucuram de noile intrigi.

Patria Mea Esti Tu Sezonul 2 – Cate episoade sunt?

Vom trece direct la subiect. Va vom spune cam cate episoade sunt in cel de-al 2-lea sezon al popularului serial turcesc Patria Mea. Dupa cum va amintiti, primul sezon s-a incheiat la episodul 31. Asadar, sezonul 2 incepe cu episodul 32.

In acest prim episod, Cevdet se trezeste parca intr-un adevarat cosmar. Lucrurile nu par a fi bune deloc nici pentru el, nici pentru familia lui. El se trezeste in mijlocul unui adevarat complot, din care va trebui sa scape cat mai repede cu putinta. Daca nu, viata lui si a celor dragi ar putea fi in pericol. Daca va reusi sau nu, aflam incepand din aceasta seara, de la ora 23:00.

Patria Mea Esti Tu – de la episodul 32 si pana la episodul 59

Dupa episodul 32, vin alte numeroase episoade pline de intrigi. Cevdet incearca sa scape de complot pret de 27 de episoade. Va dati seama ce proportii au problemele lui Cevdet…

Asadar, sezonul 2 din serialul turcesc Patria Mea Esti Tu se termina cu episodul 59. Atunci, vom afla concluzia aventurii lui Cevdet si a familiei sale. Daca va fi de bine sau daca va fi de rau, vom putea afla numai si numai urmarind serialul pe Kanal D. Nu uitati ca el se difuzeaza in primele doua zile ale saptamanii de postul de televiziune din Romania. Cum se termina un nou episod din Lacrimi la Marea Neagra, cum incepe un nou episod din el.