Serialul turcesc Patria mea esti tu revine la Kanal D cu sezonul 2!

In aceasta toamna, se pare ca postul de televiziune Kanal D Romania readuce in atentia telespectatorilor unele dintre cele mai apreciate seriale turcesti. Dupa ce, recent, s-a difuzat ultimul sezon din Mireasa din Istanbul, ce a avut un ultim episod excelent, iata ca si alte productii turcesti revin. De data aceasta, serialul turcesc ”Patria mea esti tu” isi face din nou loc in grila de toamna.

Patria mea esti tu Sezonul 2 la Kanal D Romania

Patria Mea Esti Tu Sezonul 2

Probabil fanii mai noi ai serialelor turcesti nu isi mai aduc atat de bine aminte de acest serial. Unii e posibil nici sa nu stie cand a fost difuzat primul sezon. E de inteles, avand in vedere faptul ca Patria mea esti tu sezonul 1 a fost difuzat de Kanal D in 2017. A trecut ceva timp de atunci…

Dar iata ca cei care au sperat sa vada continuarea povestii au de ce sa se bucure. Noi intrigi si, evident, noi rasturnari de situatie vor face deliciul publicului din 16 septembrie, de la ora 23. Serialul turcesc Patria Mea Esti Tu va fi programat in fiecare luni si marti, dupa Lacrimi la Marea Neagra.

Povestea din serialul turcesc Patria mea esti tu

Pentru aceia dintre voi care nu-si mai aduc aminte prea bine toate detaliile, dar si pentru cei care abia acum au auzit de acest serial si vor sa-l urmareasca saptamana viitoare, ne-am gandit sa va spunem, pe scurt, care e povestea.

Serialul turcesc Patria Mea Esti Tu este putin diferit fata de ce se difuzeaza in acest moment pe posturile de televiziune din Romania in materie de productii din Turcia. De ce? Ei bine, spre deosebire de seriale precum Pretul Fericirii, Surorile sau Lacrimi la Marea Neagra, Patria Mea Esti tu e un serial istoric. El trateaza anumite evenimente din istorie, utilizand atat personaje reale, care au existat, cat si personaje fictive.

Cedvet este personajul principal din aceasta drama turceasca. El e bazat pe o persoana ce a existat, pe numele ei Mümin Aksoy. El traieste niste aventuri interesante. Aventuri alaturi de alte personaje pe care trebuie sa le urmariti si daca n-ati mai facut-o pana acum. Una peste alta, e un serial bun, pe care n-aveti de ce sa nu il urmariti. Nu uitati, in fiecare seara de luni si marti, dupa Lacrimi.

O sa va uitati?