Patria mea esti tu Ultimul Episod: Cum se termina?

Patria mea esti tu Ultimul Episod: Cum se termina? E intrebarea tuturor fanilor serialului turcesc, ce il urmaresc cu sufletul la gura in fiecare luni si marti, pe postul de televiziune Kanal D Romania. Aventurile istorice ale lui Cevdet si ale femeii sale au acaparat de-a dreptul publicul din Romania, iar fiecare episod e urmarit de sute de mii de telespectatori. Insa, in curand, serialul se va termina. Iar noi vrem sa va spunem cum anume. Daca doriti sa aflati, puteti citi in continuare. Daca vreti sa ramana o surpriza pentru dumneavoastra, atunci alegeti un alt articol de la noi de pe site pe care sa il cititi.

Patria mea esti tu Ultimul Episod: Cum se termina?

Trebuie sa va spunem de pe acum ca nu e un final prea fericit. Sunt seriale si seriale. Avem seriale turcesti precum Lacrimi la Marea Neagra, care se termina pana la urma frumos, dar sunt si productii care nu vor sa mai lase loc de intoarcere.

Tocmai de aceea, producatorii decid ca in ultimul episod, sa se inchida efectiv actiunea. Sa nu se mai poata reveni neaparat la serial, ulterior. In ultimul episod din Patria mea esti tu, se pare ca personajele principale au parte de ultima aventura. Si nu, nu e vorba doar de ultima aventura, in sensul ca e ultimul episod si dupa, traiesc fericiti pana la adanci batraneti.

E vorba de faptul ca in episodul final, Cevdet si Azize isi dau ultima suflare. Ei vor ramane in mentalul colectiv ca niste adevarati eroi. Pe langa tragica despartire de ei, se pare ca in timpul episodului, Izmirul este, in sfarsit, eliberat. Insa, cu ce pret? Probabil ca fanii vor fi indurerati sa afle ca iubirea dintre Cevdet si Azize se termina asa. Daca vreti sa vedeti si cate episoade are Patria mea Esti Tu, puteti citi acest articol.

Voi ce parere aveti? V-ati fi asteptat la un astfel de final sau ati fi vrut sa fie unul fericit? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii de mai jos. Apoi sa dati un Like paginii de Facebook Rezumat Serial Turcesc, de unde puteti afla stirile despre seriale turcesti.