Cand se termina serialul turcesc Patria mea esti tu?

Cand se termina serialul turcesc Patria mea esti tu? Din pacate pentru cei ce se uita frecvent la el, nu mai e mult si vine si ultimul episod, ce va arata finalul acestei povesti de dragoste cu accente istorice. Data difuzarii e foarte, foarte aproape, iar noi vom discuta despre acest aspect, dar si despre altele in randurile ce urmeaza.

Patria mea esti tu – un serial uitat si regasit

cand se termina serialul turcesc Patria Mea Esti Tu

cand se termina serialul turcesc Patria Mea Esti Tu

 

Spre deosebire de marea majoritate a serialelor turcesti ce s-au difuzat in Romania, Patria mea esti tu a avut un altfel de tratament. Si nu am vrea sa il numim noi…mai rau decat al celorlalte, insa a fost diferit. De ce? Pai, daca in cazul a 99% dintre seriale, am avut episoadele unul dupa altul, la Patria s-a intamplat altfel. Prima parte a ultimului sezon s-a difuzat ntr-o anumita perioada, acum mai multe luni. Apoi, brusc, s-a intrerupt. La acea vreme, nimeni nu a inteles de ce. Toti fanii, de la mic la mare, s-au suparat pentru ca nu i-a anuntat nimeni de unde pana unde. Si asa, au trebuit sa isi ia ramas bun de la Azize, un personaj jucat de o super actrita, dar si de Cevdet, interpretat de Halit Ergenc.

Totul parea uitat. Deja multi dintre cei ce urmarisera povestea istorica inca de la primul episod, nu se mai asteptau sa continue. Se multumisera cu ideea ca va ramane neterminat. Insa, postul de televiziune ce il difuzase, ne-a facut o surpriza si l-au bagat iar in grila. Astfel, in 2020, serialul Patria mea esti tu a revenit. Si nu doar atat, dar s-a intors pentru ultima parte. Iar astazi, aflam si noi cand se va difuza ultimul episod.

Cand se termina serialul turcesc Patria mea esti tu?

Nu va mai tinem pe jar si va spunem ca ultimele 2 episoade se vor difuza la inceputul saptamanii acesteia. Ne referim aici la datele de 7 si 8 septembrie. Cu alte cuvinte, penultimul episod il vedem luni, iar marti seara va fi ultima aventura a personajelor indragite.

Si credeti-ne ca asteptarea merita. In cadrul ultimului episod, vom trece prin toate emotiile posibile. Datoria fata de tara va fi pusa la incercare. Pentru ca, intre dragoste si datorie, alegerea e grea. Iar greselile sunt omenesti. Insa, nu va spunem prea multe. Totusi, daca vreti sa va faceti o idee, avem rezumatul ultimului episod din Patria Mea Esti Tu. Il puteti citi rapid si apoi va puteti bucura la TV de el. Gata si articolul nostru. In incheiere, am vrea sa va intrebam daca va pare rau ca se sfarseste sau nu.