Avem un personaj nou in Ma Numesc Zuleyha!

Avem un personaj nou in Ma Numesc Zuleyha! Intrigile vor fi mai aprinse ca niciodata in Adana. Sezonul 3 din Zuleyha bate la usa (doar in Turcia, din pacate), iar fanii sunt tare nerabdatori sa isi revada personajele preferate. Pe langa cei pe care am ajuns deja sa ii stim si sa ii iubim, vor veni si altii. Fiecare va avea propriile interese, care vor zgudui din temelii tot ce exista deja. Insa, haideti sa aflam toate detaliile din randurile ce urmeaza.

Avem un personaj nou in Ma Numesc Zuleyha!

Dupa cum v-am spus si intr-un articol precedent, cel de-al 3-lea sezon al serialului turcesc Ma Numesc Zuleyha vine cu noi personaje, gata de treaba. Astazi, va putem dezvalui primele detalii despre unul dintre acestia. Actorul care il va interpreta este nimeni altul decat Furkan Palali.

In serial, el ii va da viata lui Fikret Fekeli. Va suna cunoscut ultimul nume? Pai, asa si trebuie. Nu de alta, dar acest nou personaj are o stransa legatura cu unul dintre preferatii nostri: Fekeli insusi, personaj interpretat de Kerem Alisik. Da, da, se pare ca acest Fikret este nepotul acestuia. Pana aici, nimic neobisnuit. Insa, stimatul nostru si pretendentul la inima lui Hunkar stie ca nu mai e in viata. Va dati seama ce fata va face atunci cand il va vedea in carne si oase, venind in Cukurova. Problema este ca nu se stie ce il aduce tocmai aici. A venit el cu ganduri bune sau e hotarat sa faca valuri?

Furkan Palali s-a pregatit intens pentru rol

Multi cred ca a fi actor e tare usor. Nu trebuie decat sa inveti niste replici, a pe o poezie si gata. In realitate, lucrurile sunt mult mai complicate de atat. Uneori, un actor trebuie sa intre fie la cura de slabit fie sa se ingrase pentru un rol. De asemenea, infatisarea lui trebuie sa sufere anumite schimbari, pentru a fi pregatit. Furkan Palali a trebuit sa isi schimbe look-ul pentru rolul lui Fikret Fekeli.

Noi abia asteptam sa il vedem in noile episoade. Speram totusi sa fie un personaj pozitiv, sa nu il faca de rusine pe tatal lui Yilmaz. Pana vom afla insa ce are de gand, vrem sa va intrebam: credeti ca o sa fie pe placul vostru personajul? Nu uitati ca puteti discuta despre noutatile ce apar in grupul serialului.