Mujgan paraseste serialul Ma Numesc Zuleyha?

Mujgan paraseste serialul Ma Numesc Zuleyha? Aceasta pare sa fie intrebarea principala a tuturor fanilor productiei. Au aparut diverse indicii subtile, care ne dau de inteles ca e posibil sa nu o mai vedem pe Mujgan in sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha. In randurile ce urmeaza, vom vorbi despre toate acestea, iar la final, vom incerca sa tragem o concluzie referitoare la acest subiect.

Mujgan paraseste serialul Ma Numesc Zuleyha?

Dupa saptamani intregi in care am stat ca pe ace, am primit vestea buna ca Zuleyha incepe iar in Turcia, in aceasta toamna. Pana aici, toate bune. Am aflat ca vor exista si personaje noi, pe langa cele pe care le iubim deja. Asta nu poate decat sa ne bucure, caci sigur vor aparea noi intrigi de unde nici macar nu ne asteptam. Toate acestea vor duce la o actiune mai palpitanta si mai placuta pentru noi, telespectatorii.

Zilele trecute, pe Internet a aparut si posterul oficial pentru sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha. Pe acesta, putem vedea atat personajele vechi, dar si unele noi, despre care v-am spus si noi pe scurt intr-unul din articolele precedente. Inainte de toate, va lasam mai jos afisul, sa il puteti vedea si dumneavoastra:

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3

De la stanga la dreapta ii avem pe Fekeli, unul din personajele noi, Yilmaz, Zuleyha, Demir, al 2-lea personaj nou si Hunkar. Dupa cum vedeti, nu e nici urma de Mujgan a noastra, interpretata de Melike Ypek Yalova. Ce poate sa insemne acest lucru? Sa ne dea producatorii o veste asa, mai pe ascuns?

Mujgan in Ma Numesc Zuleyha

Mujgan a fost un personaj tare controversat pe parcursul serialului. La aparitie, ne-am indragostit cu totii de ea si de blajinitatea sa. Si nu doar noi, ci si Yilmaz, care a luat-o de sotie, pana la urma. Din pacate insa, s-a schimbat. De-a lungul episoadelor, a devenit aproape insuportabila. A inceput sa aiba accese de gelozie, care l-au suparat teribil pe Yilmaz. Pe de o parte, a avut si ea dreptate, caci Yilmaz a cam inceput sa ii dea iar tarcoale Zuleyhei. Insa, pe de alta parte, prea a exagerat.

Iar acum, acest afis ne pune pe ganduri. In afisul pentru sezonul 2, a aparut, dar aici, iata ca nu. Ce putem sa intelegem noi din acest lucru? Pai, ar fi mai multe scenarii. De exemplu, ea ar putea sa mai apara doar in primul episod din sezonul 3 Ma Numesc Zuleyha, ca sa vedem cum se termina scena aceea cu ea si cu Zuleyha. Si apoi, gata, fie ar urma sa plece de buna voie din Cukurova, fie probabil ca ar urma sa se intample altceva cu ea, daca ne intelegeti. Asta ar insemna o disparitie totala.

Al 2-lea scenariu

In acelasi timp, se poate intampla si alt lucru. Ea poate sa regreseze. Altfel spus, poate deveni dintr-un personaj principal, asa cum a fost pana acum, un simplu personaj secundar. Si tocmai din aceasta cauza nu a aparut pe afis. Acest lucru ar insemna ca o vom mai putea vedea asa, la cateva episoade, insa nu in fiecare dintre ele. Ramane de vazut ce scenariu se va adeveri.

Dumneavoastra ce ati dori? Sa dispara total din peisaj sau sa devina personaj secundar si sa o vedem mai rar? Apropo, nu uitati ca va invitam pe pagina de Facebook, unde puteti asista la diverse discutii despre serial, pana va aparea si in Romania.