Actorii din Ma Numesc Zuleyha in pericol?

Actorii din Ma Numesc Zuleyha in pericol? E o discutie destul de aprinsa pe retelele de socializare, zilele acestea. Ne referim la retelele de socializare din Turcia, caci la noi inca nu s-a aflat. Noi va dam in exclusivitate aceasta stire. Insa, ce s-a intamplat mai exact? Trebuie sa ne panicam? Raspunsurile le aflam in cele ce urmeaza.

Actorii din Ma Numesc Zuleyha in pericol?

Actorii din Ma Numesc Zuleyha in pericol

Actorii din Ma Numesc Zuleyha in pericol

Pe scurt, totul are legatura cu acest co…ce a acaparat intreaga planeta. Fiecare tara in parte are regulile ei. Si fiecare post de televiziune la fel. Ei bine, dupa cum bine stiti, la noi in Romania, foarte multe productii s-au anulat. Nu se mai filmeaza la ele, pentru ca nimeni, nici actori, nici prezentatori, nici jurati si nici public nu trebuie sa se prea aproape unii de altii.

Nu se mai filmeaza nici Next Star, nici Sacrificiul, Las Fierbinti sau alte productii autohtone. Posturile nationale au trebuit sa se conformeze si le-au dat liberi celor implicati pana la noi ordine. Ei bine, in Turcia, nu toata lumea a luat aceasta decizie. Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiau, Ma Numesc Zuleyha se numeste la turci ”A fost odata in Cukurova” si este difuzat saptamanal pe postul de televiziune ATV.

Iata ca reprezentantii postului de televiziune au luat o decizie grea: NU suspenda filmarile pentru Ma Numesc Zuleyha. Nu isi permit sa traga perdeau si sa ii lase pe fani cu ochii in soare. Asa ca, zilele acestea, toti actorii nostri dragi sunt pe platouri, filmand. De la Hilal Altinbilek, pana la Murat Unalmis. Toata distributia e in ”Adana”, acolo unde noi intrigi se tes.

E prea popular sa il oprim!

Aceasta decizie a postului de televiziune a fost aspru criticata de foarte multi, de la fani si pana la alti oameni din industrie. De ce? Pai, si in Turcia, ca si la noi, filmarile s-au oprit in mare parte. Multe emisiuni, multe seriale nu mai au episoade noi, pentru ca nu s-a mai putut filma. Insa reprezentantii ATV au decis ca nu e momentul potrivit sa sisteze tot. De ce? Pentru ca audientele sunt prea mari. De la un timp, Zuleyha a devenit atat de populara, incat serialul in sine e unul dintre cele mai populare produse de pe piata TV din Turcia.

Si nu doar atat! E atat de bun, incat multe tari se bat sa cumpere licenta de difuzare. Da, da, Romania nu e singura tara unde se difuzeaza Zuleyha. Sunt o gramada care au cumparat drepturile de difuzare pentru serial dupa noi. Si probabil ca vor mai urma si altii, caci popularitatea pare sa creasca.

Postul de televiziune spune ca respecta toate regulile

Postul de televiziune ce difuzeaza Zuleyha a spus presei din Turcia ca totul e in regula. Se fac dezinfectari in fiecare zi si toata lumea e protejata. Iar filmarile se produc intr-un cadru restrans, unde nu se poate intampla nimic cu echipele.

Chiar si asa, nu se stie niciodata. Poate vreunul din echipa se duce intr-o zi intr-un loc unde nu stie ca exista si persoane langa care nu ar trebui sa fie si ia si el. Apoi, vine pe platourile de filmare si raspandeste treaba…

Actorii din Ma Numesc Zuleyha in pericol? Voi ce parere aveti?

Actorii nu au cum sa comenteze, pentru ca se afla sub contract. Insa fanii din Turcia sunt impartiti in 2 tabere. Pe de o parte, sunt cei care se bucura de faptul ca serialul lor preferat continua. In acelasi timp insa, sunt si cei care pun mai presus de placerea lor sanatatea actorilor. Tocmai de aceea, ei sunt de acord sa se sisteze filmarile pana trece treaba.

Voi ce parere aveti? Doriti sa se continue filmarile sau nu? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii de jos. Nu uitati si de grupul de Facebook Zuleyha. De asemenea, nu uitati ca puteti sa va abonati gratuit la articolele noastre, utilizand formularul de pe site. Dureaza putin, e usor si util. Daca deveniti abonati, primiti primii noile stiri despre serialele turcesti pe care le vizionati.