Yilmaz sau Demir? Pe cine sa aleaga Zuleyha?

Yilmaz sau Demir? Pe cine sa aleaga Zuleyha? E intrebarea suprema pentru noi, fanii acestui serial turcesc, dragilor. Dupa atatea episoade, a cam venit timpul sa stim o treaba, nu-i asa? In cele ce urmeaza, vom vorbi pe scurt despre cei 2, iar la final, va vom ruga sa ne scrieti in comentarii pe cine vreti langa Zuleyha.

Yilmaz sau Demir? Pe cine sa aleaga Zuleyha?

Yilmaz sau Demir

Yilmaz sau Demir

Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha a fost un adevarat carusel de sentimente. In primele episoade, i-am vazut pe Zuleyha si pe Yilmaz fericiti. Am crezut ca aceasta va fi povestea principala a productiei. Am avut impresia ca cei 2 vor fi tot timpul impreuna si se vor lupta cu toti cei care nu cred in povestea lor de dragoste. Insa, serialul ne-a surprins.

Ne apropiem de episodul 20 cu pasi repezi, iar situatia e complet diferita. Zuleyha nu mai e cu Yilmaz al ei. Din contra, e cu un barbat pe care l-am fi considerat un adevarat dusman in primele episoade. Interesanta aceasta turnura a evenimentelor, trebuie sa recunoastem. Insa, asa cum am fost surprinsi s-o vedem pe femeie schimband barbatii in primele episoade, asa putem fi iar surprinsi si s-o vedem cu Yilmaz. Totul e posibil in Ma Numesc Zuleyha. Nu trebuie sa dam deoparte nicio ipoteza, stimatii nostri.

Asa ca, trebuie sa ne gandim bine. Langa cine ar fi cea mai fericita Zuleyha? Langa fostul sau langa actualul? Haideti sa le facem o scurta descriere celor 2.

Yilmaz – tatal adevarat al lui Adnan, patron al firmei de bumbac

In prima faza, il avem pe dragul nostru Yilmaz, interpretat de Ugur Gunes. Tanarul acesta a trecut prin numeroase greutati pentru iubire. Demir a fost invidios pe el si, impreuna cu mama lui, a incercat sa il dea la o parte. Bagat dupa gratii, Yilmaz parea pierdut de-a dreptul, iar cei din familia Yaman erau linistiti. Nu se asteptau sa il mai vada vreodata.

Iata insa ca al lui comportament frumos i-a castigat simpatia si increderea lui Fekeli, un personaj puternic si plin de bani. In prezent, Fekeli nu ii mai spune pe nume lui Yilmaz, ci il numeste simplu ”fiul meu”. Din acest lucru minor ne putem da seama ce relatie stransa s-a legat intre cei 2. La inceput, Yilmaz nu ar fi avut sanse in fata lui Demir, din punct de vedere al banilor. Insa, in cele mai recente episoade, am vazut cum s-a transformat intr-un adevarat om de afaceri in Adana.

Pe langa toate acestea, sa nu uitam un amanunt important: el e adevaratul tata al bebelusului. Desi Zuleyha inca ii ascunde acest lucru, probabil ca, la un moment dat, va afla. Asadar, numai acest lucru ar fi un avantaj urias al lui Yilmaz in fata lui Demir.

Demir – fiul lui Hunkar si boierul suprem din Adana

Pe de cealalta parte il avem pe Demir Yaman, interpretat de Murat Unalmis. Dupa cum bine stim, el a fost pana de curand cel mai puternic, dar si cel mai influent boier din Adana. Impreuna cu mama lui, Hunkar,a castigat increderea celor din jur si a devenit o figura emblematica a afacerilor.

La el e putin mai simplu. Averea ii e asigurata pe viata. Indiferent de ce s-ar intampla, el are dreptul legal sa dobandeasca toata averea, ferma si conacul. Yilmaz insa, nu are aceeasi siguranta. Daca se cearta cu Fekeli, e posibil sa ramana fara nimic si sa redevina un sarac. Asadar, putem spune ca Demir are un avantaj din acest punct de vedere.

Yilmaz sau Demir? Care va fi alegerea finala?

Evident, noi nu avem de unde sa stim in prezent care va fi alegerea finala a lui Zuleyha. Insa, asta nu inseamna ca nu ne putem da cu parerea. Yilmaz e bland, iar Demir e nemilos. Langa cine credeti dumneavoastra ca i-ar fi bine Zuleyhei? Pe cine simpatizati cel mai mult dintre cei 2?

Ne puteti raspunde la aceasta intrebare in sectiunea de mai jos. A, si apropo: nu uitati de grupul fanilor Zuleyha.