Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina mai repede!

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina mai repede! Nu e o veste prea placuta pentru fanii acestei productii. In cele ce urmeaza, va vom explica de ce s-a recurs la aceasta decizie, la scurt timp dupa ce serialul a inceput in Romania. Haideti sa vedem care a fost toata treaba.

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina mai repede!

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina mai repede

Serialul Ma Numesc Zuleyha se termina mai repede

Nici bine nu ne-am putut bucura de Zuleyha si Yilmaz, ca si aflam o veste nasoala: se scurteaza serialul. Da, din pacate, e adevarat. Pentru unii, pare a fi o decizie lipsita de orice fel de logica, insa va asiguram ca existe niste motive bine intemeiate. Sigur, chiar daca sunt motive plauzibile, asta nu inseamna ca o sa fie si pe placul nostru, al fanilor serialului.

Treaba sta in felul urmator: saptamana aceasta, totul va fi normal, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00 si pana la ora 23:00, vom vedea aventurile cuplului care trebuie sa inceapa o viata noua la ferma din Adana.

Insa, de saptamana viitoare se schimba treaba. Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha va ramane de miercuri si pana vineri si va incepe tot de la ora 20:00, insa se va termina mult mai devreme. In loc sa avem 3 ore de Zuleyha, vom avea doar 2, din pacate. Altfel spus, fiecare episod se va incheia la ora 22:00.

Bravo ai stil! Celebrities e motivul scurtarii

Acum ca am aflat in ce consta scurtarea serialului, trebuie sa vedem si de ce. Dupa cum probabil ca ati citit deja mai sus, motivul e inceperea emisiunii Bravo ai stil! Celebrities. Miercurea viitoare va incepe noul sezon, ati ghicit, de la ora 22:00.

Emisiunea se va difuza si miercuri si joi si vineri, adica in fiecare din zilele in care avem si Ma Numesc Zuleyha in grila de difuzare. Si uitati asa, pentru ca incepe Bravo ai stil!, Zuleyha ramane doar 2 ore in loc de 3 pe micile noastre ecrane, in serile de difuzare. In prezent, s-a ajuns abia la al 5-lea episod.

In concluzia acestui articol, vrem sa va intrebam si pe dumneavoastra: cum vi se pare aceasta decizie? Sunteti de acord sa se scurteze Zuleyha pentru Bravo ai stil! sau…din contra? Ne puteti spune parerea integrala in sectiunea de comentarii de mai jos. Discutiile continua si in grupul destinat fanilor serialului.