Vrem Ma Numesc Zuleyha si in weekend!

Vrem Ma Numesc Zuleyha si in weekend! E o dorinta generala, a tuturor fanilor popularului serial turcesc. Aventurile Zuleyhei, ale lui Yilmaz, ale lui Demir si ale restului de personaje ne-a fascinat atat de mult, incat ne-am dori sa avem episoade si in weekend. Stim, stim deja sunt 5 episoade pe saptamana, insa intotdeauna e loc si de mai bine, nu?

Am invins prima data

Vrem Ma Numesc Zuleyha si in weekend

Vrem Ma Numesc Zuleyha si in weekend

Poate va mai amintiti, dar au fost saptamani bune in care serialul nostru nu mai era difuzat atat de des. Erau doar 3 episoade pe saptamana, in loc de 5, cu cate incepuse in ianuarie. Fanii au fost suparati foc si noi, odata cu ei. Povestea parea altfel, cand era difuzata atat de rar. Aproape ca si uitam ce s-a intamplat in episodul de vineri pana miercuri, cand aparea unul nou. La vremea respectiva, noi am scris un articol de genul acestuia pe care il cititi acum, in care ceream difuzarea in toate zilele din timpul saptamanii.

Nu a fost usor, insa, dupa cum bine puteti observa, in prezent, avem ce ne-am dorit. Ma Numesc Zuleyha este din nou difuzat de luni pana vineri. Asadar, putem spune ca am invins. Insa, stiti cum e…niciodata nu avem prea mult si intotdeauna e loc si de mai bine. Am observat din comentariile dumneavoastra ca v-ati dori ca serialul sa se difuzez si in weekend.

Vrem Ma Numesc Zuleyha si in weekend!

Daca ni s-ar indeplini si aceasta dorinta, am avea 7 zile din 7, pline cu aventurile din Adana ale personajelor noastre preferate. Parca altfel ar fi nu-i asa? Da, asa ne-am gandit si noi. Ne-ar mai anima si noua serile de weekend, care par goale fara Zuleyha.

Nu e o misiune usoara, insa putem reusi, asa cum am facut-o si prima data. Daca va ajunge mesajul acesta acolo unde trebuie, poate ca, in curand, vom reusi sa ne vedem personajele si sambata si duminica . Asadar, daca va surade ideea, poate ca ar fi o idee buna sa dati mai departe prezentul articol, ca nu se stie niciodata…Si dupa o faceti, daca o faceti, sa stiti ca sunteti asteptati si in grupul prietenilor Zuleyhei.