Yilmaz pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha?

Yilmaz pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha? Presa din Turcia vuieste de zvonuri care nu vor fi pe placul fanilor serialului, cu siguranta. Nu stim ce se intampla cu marea majoritate a actorilor care, iata ca parasesc proiectele dragi, care i-au facut cunoscuti. Insa, mai multe detalii despre acest subiect avem in randurile ce urmeaza.

Yilmaz pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha?

Yilmaz pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha

Yilmaz pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha

Toti cei care urmaresc serialul turcesc Bir Zamanlar Cukurova sau Ma Numesc Zuleyha, asa cum il stim noi, sunt consternati. De ce? Pai, unul dintre protagonisti ar urma sa paraseasca productia in cel mai scurt timp. Este vorba despre nimeni altul decat actorul Ugur Gunes, care il joaca pe Yilmaz. Stim, va vine greu sa credeti ca un personaj care a fost inca din primul episod si in jurul carora s-au intamplat atatea, va pleca. Si noua ne-a fost greu sa credem, insa sansele ca aceasta informatie sa nu fie veridica sunt aproape nule.

In urma cu cateva saptamani, va povesteam si despre interpreta lui Hunkar ca va pleca din serial. Nici atunci nu ne venea sa credem, stiind ca e unul dintre personajele fara de care nu ar mai avea farmec serialul. Si totusi, iata-ne astazi, stiind ca intr-adevar, Hunkar nu mai e in Ma Numesc Zuleyha, dupa ce am vazut episodul in care ea a disparut. In cazul dansei, nu se mai poate face nimic. Personajul ei a disparut din scena intr-un fel in care nu se va mai putea intoarce vreodata.

In privinta lui Yilmaz, nu stim inca ce se va intampla, in sensul ca nu am aflat in ce fel va disparea personajul. Ar putea avea aceeasi soarta ca a lui Hunkar, daca actorul a decis ca paraseste definitiv proiectul. Insa, daca domnul Gunes vrea sa las o portita de scapare, sa se intoarca poate intr-un sezon viitor, probabil ca Yilmaz va pleca doar in Germania pe termen nedefinit.

De ce pleaca Ugur Gunes din serial?

Cel mai probabil acum va ganditi si ce motiv ar fi putut sa aiba actorul. Ce sa il determine sa renunte la unul dintre cele mai de succes proiecte TV din Turcia la momentul actual? Popularitatea avea, bani avea, asa ca, de ce? Presa din Turcia ne spune ca la baza acestei decizii dure a stat o serie de neintelegeri. Si culmea, n-o sa va vina sa credeti cu cine nu prea s-a inteles interpretul lui Yilmaz.

Probabil ca va ganditi ca s-a certat cu Murat Unalmis, cel care il joaca pe Demir. Nici vorba. Ugur a avut dispute peste dispute cu…interpretul lui Fekeli. Da, stim deha ca in serial sunt cei mai apropiati, aproape ca un tata si fiu. Iata insa ca in realitate, lucrurile stau altfel. Cei 2 actori s-au tot certat in ultima vreme, iar domnul Gunes nu a mai putut accepta, asa ca le-a spus tuturor ca el pleaca.

Este o veste trista, fara doar si poate. Farmecul serialului va fi mult diminuat dupa plecarea acestuia. Insa, ramane de vazut ce fel de plecare va fi. Daca lui Yilmaz i se va intampla ce i s-a intamplat si lui Hunkar, atunci putem spune sigur ca n-o sa-l mai vedem in acest proiect pe actor. Daca insa se baga un motiv de genul ”Yilmaz de suparare a plecat singur in Germania”, atunci ar exista sanse sa il revedem intr-un sezon viitor. Desigur, ar fi si o ultima varianta, aceea ca producatorii intre timp sa-i fi schimbat decizia. Insa, nu vom afla sigur decat din episoadele urmatoare. Pana la ele insa, vrem sa va intrebam: o sa va mai uitati la Ma Numesc Zuleyha daca n-o sa mai fie Yilmaz? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, sa stiti.