Vahide Percin pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha

Vahide Percin pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha. Nu este niciun fel de gluma, din pacate. Sursele din Turcia ne spun ca doamna Percin, cea care ii da viata puternicei Hunkar nu va mai ramane alaturi de noi prea mult timp. Insa, cand va trebui sa ne luam ramas bun de la dansa? Aflam toate detaliile din randurile urmatoare.

Vahide Percin pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha

Vahide Percin pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha

Vahide Percin pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha

E o veste pe care nu ne-am fi dorit sa vi-o dam. Stim prea bine cati fani are Hunkar in Romania si cati dintre ei au citit deja biografia lui Vahide Percin, interpreta personajului. Asa ca, cu siguranta va fi greu de digerat faptul ca, in curand, ea va disparea din actiunea ce are loc in Adana, episod de episod. Insa, totul e adevarat. Actrita nu va mai face parte din iubita distributie. Iar disparitia ei se apropie, nemaifiind decat cateva episoade in care sa putem sa ii vedem jocul actoricesc.

In prezent, in Turcia, a inceput sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha. Totusi, pentru ei nu e ca la noi, unde fiecare sezon incepe numaratoarea episoadelor de la 1. Adica, la ei primul episod din noul sezon nu s-a intitulat simplu episodul 1 din sezonul 3, ci episodul 64, deoarece s-a reluat numaratoarea normala. Al 2-lea episod din sezonul 3 e 65, iar saptamana aceasta a fost la ei la TV episodul 66, pentru care v-am facut deja rezumat.

De ce v-am spus acest lucru? Pentru ca trebuie sa intelegeti urmatoarea informatie: personajul Hunkar va muri in episodul 71 din Ma Numesc Zuleyha. La noi acesta va fi al 8-lea episod al noului sezon. Adica, in aproximativ 2 luni, va trebui sa asistam la disparitia personajului. De ce va dura atat de mult? Deoarece in Turcia se difuzeaza un episod saptamanal. Nu e ca la noi, unde avem mult mai multe.

De ce dispare Vahide Percin?

Nu se stie inca adevaratul motiv pentru care actrita va pleca. Sigur, ati putea spune ca pur si simplu producatorilor li s-a parut o idee buna sa scoata personajul si atat. Insa, daca va aduceti aminte, au mai existat diverse discutii acum cateva luni. La fel, se spunea ca actrita si-ar dori o pauza, fapt pentru care, ar trebui scoasa din serial. Insa, pe atunci, nu s-a concretizat nimic. Si noi am crezut ca au fost simple speculatii. Acum insa, stam si ne gandim daca nu cumva a fost decizia doamnei Percin de a pleca…

Desigur, in acelasi timp, ar putea foarte bine sa fie vorba despre o idee a producatorilor pentru a ridica audienta. Sigur, ati putea spune ca se gaseau alte intrigi care sa ii faca pe telespectatori sa se uite in numar mai mare, insa depinde. Una e sa dispara total un personaj si alta e intriga normala, nu-i asa? Totusi, noi speram ca se va face vreun artificiu si va reaparea doamna Percin. Poate ca fanii din Turcia vor face o petitie. Nu de alta, dar, parca fara dansa, Adana nu ar mai fi Adana. Pentru moment insa, ramane in picioare vestea ca actrita Vahide Percin pleaca din serialul Ma Numesc Zuleyha in episodul 71. Daca, intre timp, aflam ca s-a razgandit sau altceva, va vom anunta. Pana atunci insa, nu uitati ca puteti discuta pe baza acestui subiect si cu alti fani pe pagina de Facebook.