Hunkar paraseste serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

Hunkar paraseste serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha? E intrebarea care a zguduit din temelii toata baza de fani ai productiei. E un personaj tare important pentru bunul mers al actiunii si ar fi pacat sa dispara. Dar haideti sa vedem de unde pana unde a pornit aceasta supozitie.

Hunkar paraseste serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

Hunkar paraseste serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha

Hunkar paraseste serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha

Birsen Altunas este o jurnalista respectata in Turcia. Ea ofera aproape de fiecare data cele mai noi nformatii despre serialele turcesti si nu numai. Ea a fost cea care, in trecut, a spus inaintea tuturor cand se va termina un anumit serial, care va continua, dar si ce actori se vor alatura in diverse productii. Asadar, nu e o oarecare ce isi da si ea cu parerea, ca nu are ce altceva sa faca.

Pana acum, informatiile ei au fost corecte, fapt care ne sperie si mai mult pe noi, cei care urmarim cu sufletul la gura serialul. Pentru ca si de data aceasta, sansele ca jurnalista sa aiba dreptate sunt foarte mari. Si va dati seama ca nu ne convine sa plece Hunkar, ca ne-am atasat de ea.

Hunkar in Ma Numesc Zuleyha

E un personaj puternic, care nu lasa pe nimeni s-o calce in picioare. I-a insuflat spiritul acesta razboinic si fiului ei, Demir. Actrita Vahide Percin, care o interpreteaza, isi face treaba foarte bine si ii da o savoare aparte.

In ultimele episoade, chiar am vazut cum usor usor, Hunkar incepe sa simta din nou pentru Fekeli, fostul ei iubit din tinerete. Se parea ca se infiripa ceva frumos si acum primim vestea ca actrita nu va mai juca in serial.

E totusi si o veste buna. La noi, serialul a ajuns abia la episodul 30. In Turcia, s-a ajuns la episodul 60. Iar stirea aceasta e valabila pentru acele episoade, de dupa episodul 60. Asadar, si daca e sa se adevereasca stirea, noi tot vom mai avea timp sa ne bucuram niste zeci de episoade de jocul actoricesc al actritei.

In concluzie, vrem sa va intrebam: v-ar parea rau daca personajul paraseste serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha? Ati vrea sa ramana pana la ultimul episod din productie? Ne puteti spune parerea voastra in sectiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, va asteptam si pe pagina de Facebook Zuleyha.