A murit tatal lui Burak Deniz!

A murit tatal lui Burak Deniz! Din pacate, trebuie sa va dam vestea trista…Actorul nu isi mai poate stapani lacrimile. Si chiar cand viata lui profesionala era foarte buna, cu o gramada de proiecte…Haideti sa aflam ce s-a intamplat.

A murit tatal lui Burak Deniz!

A murit tatal lui Burak Deniz

A murit tatal lui Burak Deniz

Saptamana aceasta a fost una tare grea pentru indragitul actor Burak Deniz. Din pacate, acesta si-a pierdut tatal. E o pierdere cu atat mai dureroasa pentru el, cu cat tatal acestuia era singurul parinte care mai era in viata. In 2010, Burak isi pierdea si mama. Insa, alaturi de tatal lui, au incercat sa fie puternici. Acum, cand s-a dus si ultimul parinte, de la cine va mai primi un sfat? Langa cine se va putea adaposti, in vremurile grele?

Desigur, poate ca noua lui iubita ii va fi iubita. Insa, stiti cum e…iubitii si iubitele pot veni si pleca. Daca iese de-o cearta urata, se rup legaturile. Insa, cu parintii, e alta treaba. Vorbim de o legatura de sange care nu se poate rupe atat de usor. Iar daca parintii iti sunt alaturi intreaga viata, e si mai greu sa te desparti de ei.

Ce s-a intamplat, de fapt?

Teoman Deniz, caci acesta este numele tatalui lui Burak a incetat din viata in decursul zilei de miercuri. Care a fost cauza? Se pare ca un infarct. De la aflarea vestii, Burak a avut totusi noroc cu Didem Soydan, care a incercat sa il tina pe linia de plutire. Probabil ca actorul va dori sa iasa putin din lumina reflectoarelor in perioada urmatoare, iar proiectele in care lua parte vor fi puse pe pauza. Dupa ce vestea a ajuns si in presa, Burak nu a mai postat nimic pe contul sau de Instagram.

Noi pe Burak Deniz il stim mai bine prin prisma serialului turcesc in care a jucat alaturi de Hazal Kaya: Povestea Noastra. Aici, el l-a interpretat pe Sabas, un tanar ambitios, care a fost alaturi de Filiz la fiecare pas. Dragostea lor a fost una frumoasa, care ne-a tinut lipiti de ecranele televizoarelor la fiecare episod. In incheiere, ce incurajari aveti, acum ca ati aflat de faptul ca a murit tatal actorului Burak Deniz?