Dilan Cicek Deniz si Burak Deniz vor fi protagonistii unui nou serial

Dilan Cicek Deniz si Burak Deniz vor fi protagonistii unui nou serial. V-am mai spus noi de el, insa pe atunci, numele celei care urma sa joace alaturi de domnul Deniz nu fusese inca dezvaluit. De fapt, fusese, dar s-a schimbat. In fine, e o incurcatura. Dar, stati linistiti. Noi suntem aici sa va explicam tot ce s-a intamplat. Astfel, cand veti termina de citit acest articol, veti cunoaste intreg adevarul. Sa incepem.

Burak Deniz intr-o miniserie de 8 episoade

Dilan Cicek Deniz si Burak Deniz vor fi protagonistii unui nou serial

Dilan Cicek Deniz si Burak Deniz vor fi protagonistii unui nou serial

Zilele trecute v-am anuntat plini de bucurie ca Burak Deniz, interpretul lui Baris din Povestea Noastra, va juca intr-un nou serial. Atunci cand am scris respectivul articol, totul parea bine pus la punct. Numele serialului era ales, numarul de episoade era stiut, iar partenera lui Burak era aleasa. Insa, totul s-a termina intr-o fractiune de secunda, spre nedumerirea fanilor.

Intre timp, Hande Ercel, s-a gandit mai bine si a renuntat. A dat cu piciorul sansei de a juca alaturi de Burak Deniz pentru a participa la un alt proiect. Respectivul proiect e un serial mai lung decat cel de 8 episoade in care o sa joace Burak, respectiv Yarim Kalan Asklar Dairesi. Poate si faptul ca productia aceasta nu se va difuza pe TV, ci pe o platforma digitala a jucat un rol in alegerea ei. S-o fi gandit ca mai degraba sa se bage intr-un serial care va fi pe TV, caci va avea o expunere mai mare.

Dilan Cicek Deniz si Burak Deniz vor fi protagonistii

Iata ca, in sfarsit, producatorii au ales-o pe cea care va fi alaturi de simpaticul Burak Deniz. Este vorba despre nimeni alta decat Dilan Cicek Deniz. Sa va spunem si o informatie tare: pe acestia 2 trebuia deja sa ii vedem de mult timp impreuna, cel putin pe micul ecran. De ce? Pai, daca va mai aduceti dumneavoastra aminte, anul trecut, Burak trebuia sa fie personaj principal in serialul turcesc Patron. Insa, din cauza unor neintelegeri, nu s-a mai facut serialul.

Ei bine, in Patron, Burak trebuia sa o aiba ca partenera pe aceeasi actrita pe care o va avea acum in aceasta miniserie. Astfel, una peste alta, totul s-a terminat cu bine. Hande Ercel joaca intr-un nou serial, Burak Deniz la fle, iar Dilam Cicek Deniz are si ea sansa de a straluci alaturi de tanarul actor. Ramane de vazut cat de bun va fi serialul de numai 8 episoade in care vor juca cei 2. Noi spunem ca e o alegere buna, caci domnisoara Deniz e populara pe Instagram.

Dumneavoastra ce parere aveti? E mai buna Dilan Cicek Deniz alaturi de Burak sau v-ati fi dorit ca, pana la urma, sa fie Hande Ercel protagonista?