Cagatay Ulusoy va juca in Barbarosa, insa nu in rolul principal

Cagatay Ulusoy va juca in Barbarosa, insa nu in rolul principal. Stim, stim ca zilele trecute v-am spus intr-un articol faptul ca domnul Ulusoy va fi protagonistul noului serial turcesc Barbarosa sau Barba Rosie in limba romana. Iata insa ca, in decurs de doar cateva zile, in presa au aparut alte informatii. Vom discuta despre ele in randurile ce urmeaza.

Cagatay Ulusoy va juca in Barbarosa, insa nu in rolul principal

Cagatay Ulusoy va juca in Barbarosa insa nu in rolul principal

Cagatay Ulusoy va juca in Barbarosa insa nu in rolul principal

Nu va speriati: Cagatay va fi in acest serial. Asadar, aceasta parte ramane adevarata. Insa, probabil din cauza vreunei greseli de exprimare din partea producatorilor, s-a intlees altceva. Mai exact, s-a inteles ca Ulusoy va intra in piele personajului principal, Barba Rosie. Realitatea se pare insa ca e cu totul si cu totul alta.

In loc de protagonist, el va fi doar un personaj pe langa cel care il va juca pe Barba Rosie. Cagatay va fi fratele protagonistului. Sigur, e o schimbare de planuri destul de drastica, daca ar fi sa ne intrebati pe noi. De ce? Pai, daca nu mai e personaj principal, ci doar secundar, inseamna ca nu o sa il vedem atat de des. Sigur, poate ca o sa apara in toate episoadele, insa cu siguranta mult mai putin decat actorul care va intra in pielea lui Barba Rosie.

Unde mai punem si faptul ca serialul e un proiect sigur, pentru care deja se prefigureaza 2 sau poate chiar 3 sezoane? O sa fie greu sa nu il putme vedea in prim plan pe Cagatay, asa cum ne-am obisnuit, de exemplu, in Hakan Protectorul Istanbulului. Insa, cine stie…poate ca la un moment dat, o sa fie si numai despre el serialul, daca Barba Rosie (personajul) se decide sa ia o pauza. Pana sa aflam detaliile exacte, stam cu ochii pe Instagram-ul lui Ulusoy, ca poate mai scapa el vreun detaliu.