Serialul Ma Numesc Zuleyha se va difuza de luni pana vineri!

Serialul Ma Numesc Zuleyha se va difuza de luni pana vineri! Da, da, ati citit bine, dragii nostri. Am invins! In sfarsit, dupa rugaminti enorme, se pare ca reprezentantii postului ne-au auzit. Dupa cum bine stiti, noi , echipa acestui site, am fost intotdeauna pentru difuzarea serialului de luni pana vineri. Am si scris un articol legat de acest subiect. Si l-am tot distribuit, l-am tot distribuit, in speranta ca cine trebuie il va vedea. Sigur, nu spunem noi ca acum am contribuit in vreun fel la reprogramarea serialului, nu ne intelegeti gresit. Am vrut doar sa ne laudam putin. Insa, gata cu gluma. Haideti sa trecem la ce va intereseaza.

Serialul Ma Numesc Zuleyha se va difuza de luni pana vineri!

Serialul Ma Numesc Zuleyha se va difuza de luni pana vineri

Serialul Ma Numesc Zuleyha se va difuza de luni pana vineri

Probabil ca acum, va intrebati ”De cand se va difuza Zuleyha de luni pana vineri? Din ce data?”. Nu va ingrijorati, caci acea data e mai aproape decat ne-am fi imaginat. Incepand de saptamana viitoare, ne vom intalni cu Zuleyha, Yilmaz, Demir, Hunkar, Fekeli si restul 5 zile pe saptamana: de luni si paaaaana vineri. Da, saptamana viitoare va fi prima in care ne vom intoarce la programul normal cu 5 difuzari. Doar stiti ca a fost o vreme pe la inceputul serialului cand a fost 5 zile pe saptamana, nu-i asa?

Iata ca nu mai e doar un vis frumos si o dorinta generala a noastra, a fanilor serialului, ci o realitate. Asadar, de indata ce vom termina de scris acest articol special pentru dumneavoastra, noi o sa mergem sa ne luam niste popcorn. De ce? Pai o sa avem la ce sa ne uitam de acum incolo, in timpul saptamanii.

De ce se revine tocmai acum la aceasta difuzare?

Ne simtim datori sa va spunem si de ce s-a ajuns la reprogramarea serialului abia acum. Stiti emisiunea Survivor Romania? Ei bine, aceasta emisiune va avea finala in curand. Nu se va mai difuza si luni si marti, ci doar sambata, duminica. atunci vor fi semifinalele. Apoi, sambata urmatoare se alege castigatorul. Si de aceea, Zuleyha va intra in casele noastre si luni si marti.

E o veste extraordinara si suntem siguri ca, de bucurie, si dumneavoastra veti distribui acest articol, sa afle toata lumea vestea. Toti fanii Zuleyhei vor fi placut surprinsi sa afle ca avem mai multe intalniri cu ea. In concluzie, nu uitati ca va asteptam in grupul Zuleyhei de pe Facebook. Apoi, daca vreti sa fiti primii care afla ultimele stiri despre seriale turcesti, va puteti abona la noi pe site. Aveti un formular de abonare usor de folosit.