Biografia lui Mehmet Polat, Hatip Aga din Ma Numesc Zuleyha

Biografia lui Mehmet Polat, interpretul lui Hatip Aga din Ma Numesc Zuleyha este subiectul articolului nostru de astazi. Personajul interpretat de acesta nu prea a fost iubit de fanii serialului. De ce? Pai, si-a cam baga coada peste tot si recurge la tot felul de tertipuri pentru a-si atinge scopurile. Insa, mai multe despre personajul Aga dupa ce aflam detalii despre actorul care ii da viata.

Biografia lui Mehmet Polat

Biografia lui Mehmet Polat

Biografia lui Mehmet Polat

Vom incepe aceasta scurta biografie prin lucrurile care se spun de obicei, prima data: locul, dar si ziua in care s-a nascut. Domnul Polat a vazut lumina acestei lumi in prima jumatate a lunii ianuarie a anului 1970. Mai exact, pe data de 14 ianuarie se nastea cel ce avea sa devina un actor desavarsit, bine bazat pe meseria lui. Daca e sa facem un calcul rapid, ne dam seama ca el are nici mai mult nici mai putin de jumatate de secol sau 50 de ani. De nascut, s-a nascut in localitatea Diyarbakir din Turcia, evident.

Actoria a venit natural pentru el si a stiut de tinmpuriu faptul ca nu va putea face altceva. Sigur, a trecut prin mai multe etape. Trebuie sa stiti ca pe langa rolul de actor, el este si un binecunoscut director. Numeroase productii au trecut prin mana lui, pana a ajunge la ochii telespectatorilor.

Productii in care a jucat Mehmet Polat

Nu va dam toate productiile in care acesta si-a pus amprenta, ci doar cateva, ca sa va puteti face o parere rapida. In 2009, el a lucrat la Yahsi Bati. In 2012, a facut parte dintr-o productie internationala, respectiv filmul Taken 2, daca va amintit de el.

Una peste alta, viata profesionala se afla in prim plan. Fanii pot vedea peste tot pe Internet productiile la care acesta a participat. Nu acelasi lucru insa il putem spune despre viata sentimentala a actorului. El este o persoana discreta, fapt pentru care nu se cunosc foarte multe detalii despre familia acestuia.

Il confunda lumea cu un fotbalist

Un lucru inedit si amuzant despre domnul Polat este faptul ca lumea il cam confunda cu un fotbalist. Cum asa? Ei bine, simplu: exista un fotbalist turc ce are fix acelasi nume cu el. Chiar in acest moment, daca dumneavoastra cautati pe Google numele lui, primele rezultate nu vor fi despre actor, ci despre fotablistul ce poarta acelasi nume.

Desi e cat de cat cunoscut, pe contul sau de Instagram, de exemplu nu are decat aproape 9.000 de fani. Daca ar fi sa il comparam cu alti actori din Ma Numesc Zuleyha, v-am spune ca e pe ultimul loc in ceea ce priveste numarul de fani. Sigur, acesta nu e neaparat un criteriu de popularitate, caci domnul Polat a fost popular cu mult inainte ca aceste retele de socializare sa fie un etalon pentru cat de cunoscute sunt persoanele. Iar niste numere pe retelele de socializare nu sunt egale cu talentul actoricesc pe care il are, de fapt.

Biografia lui Mehmet Polat: rolul lui Hatip Aga in Adana

In localitatea Adana din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha, domnul Polat l-a interpretat pe Hatip Aga. Ajutat fiind de privirea patrunzatoare, personajul a reusit sa se faca placut si sa obtina aproape tot ce vrea. Sigur, nu prea i-a reusit cu Demir sau cu Yilmaz, insa cu Gaffur, interpretat de Bulent Polat, stim prea bine ca i-au functionat toate.

Planul sau? Sa devina stapan peste Adana si pentru Cukurova. Iar pentru a ajunge acolo, era nevoie sa ii scoata din schema atat pe Demir Yaman, cat si pe Yilmaz, protejatul lui Fekeli. Sigur, pentru ca nu avea cum sa faca acest lucru de unul singur, s-a gandit ca mai bine i-ar face pe cei 2 sa se bata intre ei. Iar el, la final, sa aiba cale libera pentru toate planurile sale urate. Desigur, noi stim deja ca nu i-a reusit, pana la urma. Si mai stim ca el e printre primii antagonisti ai serialului turcesc Ma Numesc Zuleyha. Dupa Hatip Aga, au urmat altii si altii, mult mai periculosi. In comparatie cu acestia din urma, Hatip Aga pare un soi de mielusel. Insa na, pe atunci, serialul era la inceput. Dar ne aducem aminte ca totusi a jucat bine si ne-a facut sa il uram, asa cum si trebuie, pana la urma. Voua v-a placut felul in care a interpretat?