Biografia lui Bulent Polat, interpretul lui Gaffur din Ma Numesc Zuleyha

Azi vorbim despre biografia lui Bulent Polat, interpretul lui Gaffur din Ma Numesc Zuleyha. Stim ca personajul pe care acesta l-a interpretat in populara productie turceasca nu a fost neaparat pe placul tuturor. Insa, pana la urma, tot talentul actoricesc al domnului Polat, despre care vom vorbi in continuare, l-a facut asa. Un actor poate sa faca un personaj sa fie indiferent telespectatorilor sau sa le produca repulsie, daca e unul negativ.

Si, dupa cate se pare, acest actor a facut din Gaffur un personaj pe care nu prea l-au suportat mult. Insa, unul care a fost necesarr pentru povestea din serial. In cele ce urmeaza, va vom spune pe scurt, cateva detalii extrem de interesante despre acest actor.

Biografia lui Bulent Polat: data si locul nasterii

biografia lui Bulent Polat

biografia lui Bulent Polat

Domnul Polat s-a nascut in Turcia, la Tunceli, la data de 8 martie in anul 1979. El nu si-a petrecut decat prima parte a copilariei in aceasta localitate. La varsta de 8 ani, familia sa a trebuit sa se mute in Istanbul.

De fiecare data cand facem o biografie, aducem in discutie treaba asta cu alesul actoriei. Unii dintre cei mai mari actori pe care-i are Turcia, cum ar fi doamna Vahide Percin, nu au ales initial actoria. Ei au urmat cursurile unei alte facultati si abia ulterior, au ales si drumul actoriei.

In cazul lui Bulent Polat, el a stiut de timpuriu faptul ca vrea sa se faca actor. Tocmai de aceea, a urmat cursurile Centrului de Arte Mujdan Gezen. El a inceput foarte usor, axandu-se pe piese de teatru. Abi apoi a aparut si la TV.

Biografia lui Bulent Polat: Prima piesa de teatru

Undeva in anul 1992, el a avut ocazia sa vada cam cum se face o piesa de teatru, fiind usier la teatrul Bakirkoy. La o diferenta de aproape 10 ani, el avea sa se intoarca la acest teatru, insa pe post de asistent al regizorului. Revenind, aici, a avut ocazia sa dea peste fel de fel de caractere umane si sa vada cate pregatiri sunt necesare pentru o piesa de teatru reusita. Prima data cand a indraznit sa urce pe scena a fost abia un an mai tarziu.

Si-a luat inima in dinti si a jucat exemplar intr-o piesa de teatru pe nume Sokak Kedisi. Vazand prestatia fara pereche, sefii de acolo l-au angajat. Trei ani mai tarziu, el primea 3 oferte in acelasi timp, pentru piese de teatru diferite, semn ca i s-a dus vorba ca e un actor serios si bun.

Peripetiile actorului in domeniul serialelor a inceput cu Avrupa Yakasi, unul din serialele care l-au adus cel mai mult in atentia generala. Producatorii au putut sa vada exercitiul actoricesc al acestuia si si-au dat seama ca ar fi potrivit si pentru alte seriale, dar is pentru alte filme.

Actorul Bulent Polat a depasit granitele Turciei

Dupa aceste succese dese, actorul si-a luat putin timp cu el insusi si a inceput sa se gandeasca la viitorul sau. Parca deja facuse tot ce avea in plan din punct de vedere al carierei la sfarsitul anului 2008. Turcia nu il mai provoca, asa ca el s-a gandit sa-si auguemnteze talentul de actor in alta tara. A ales Școala Stella Adler Acting School din indepartatul Los Angeles. Aici, a invatat, a invatat si a invatat, devenind un actor mult mai bun decat a fost vreodata.

Dupa ce si-a umplut bagajul cu noi trucuri intr-ale actoriei, el a decis sa se intaorca in Turcia. Acest lucru se intampla in anul 2011. Si-a luat putin liber si nu a acceptat niciun nou proiect in acel an. Abia din 2012 a reinceput munca si de atunci, an de an a fost implicat in numeroase proiecte, care mai de care mai interesante, sa stiti.

Biografia lui Bulent Polat: Rolul lui Gaffur din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha

Unul dintre cele mai bune roluri din cariera domnului Polat a fost cel din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha. In el, actorul l-a interpretat pe Gaffur, un fost prieten de-al lui Yilmaz, personaj interpretat de actorul Ugur Gunes.

Pe parcursul episoadelor, telespectatorii au ajuns sa il urasca din ce in ce mai mult pe personaj. Talentul lui Polat e pus in scena in sens negativ, reusind sa starneasca tot felul de controverse. Daca sunteti cititori vechi de-ai nostri, ati vazut ca noi in rezumate l-am numit ”dulaul lui Demir”, pentru ca asta si e. A fost tot timpul dupa Demir, dorind sa ii faca pe plac, pentru a face rost de bani.

Insa, pana la urma, a fost vorba doar de un rol. Unul interpretat foarte bine. Gata si articolul nostru in care v-am spus biografia lui Bulent Polat. Speram ca ati mai aflat niste lucruri interesante despre el. A, inainte sa plecati, va intrebam: ce parere aveti de actor? Raspunsurile vi le asteptam in comentarii. Nu uitati si de pagina de Facebook Zuleyha.