Biografia lui Turgay Aydin, Sebahattin din Ma Numesc Zuleyha

Biografia lui Turgay Aydin, interpretul lui Sebahattin din Ma Numesc Zuleyha este cea pe care v-o prezentam in randurile urmatoare, stimatii nostri. E un personaj cat se poate de important pentru decursul povestii, dupa cum deja stiti. Datorita participarii sale, Zuleyha a reusit sa-l mai vada de cateva ori pe Yilmaz, atunci cand, teoretic, nu avea voie. Insa, din cauza lui, Yilmaz nu a putut afla adevarul despre copil.

Vom discuta mai multe despre psihologia personajului sau mai incolo, in biografie. Pana atunci insa, haideti sa aflam cate ceva despre actorul care il interpreteaza pe doctorul Sebahattin. E un interpret cunoscut si recunoscut atat la nivel national, in Turcia, cat si la nivel international, prin prism proiectelor la care a luat parte. Fara alte adaugiri, haideti sa ii dam drumul.

Biografia lui Turgay Aydin: detaliile de baza

Biografia lui Turgay Aydin

Biografia lui Turgay Aydin

Vom incepe biografia lui Turgay Aydin prin a va spune ca acesta s-a nascut in anul 1971, in Germania, la Hesse. Da, da, surprinzator, el nu este de origine turca, spre deosebire de marea majoritate a actorilor ce isi desfasoara activitatea in cadrul filmelor si serialelor turcesti. Insa, asta nu inseamna ca nu isi face treaba ca la carte. El e destul de verstabil, stiind germana, turca, dar si engleza. Astfel, cei interesati de prestatia sa, il pot contacta pentru productii de tot felul in cele 3 limbi de mai sus.

La o inaltime de 1.74m si o greutate adecvata, actorul nu duce lipsa de campanii si propuneri pentru diverse aparitii. Expresia fetei sale, care da spre melancolie, i-a atras simpatia publicului, dar si a producatorilor. Cel mai des intalnit timp de personaj pentru domnul aydin este acela serios, aproape trist si loial.

In ce productii a jucat actorul turc Turgay Aydin?

Cariera artistica a inceput acum mult timp, mai exact in anul 1999, atunci cand domnul Aydin si-a pus pentru prima data in lumina reflectoarelor talentul actoricesc desavarsit. Apoi, a mai trecut putin timp pana cand acesta a mai primit o oferts mare, aceea de a juca in ”What s a Human Anyway?” in decursul anului 2004.

Pana in 2011, cand aflam ca a fost din nou co-optat intr-o alta productie de renume, sa nu credeti ca el a stat degeaba. Turgay Aydin este si cantaret, iar cariera sa se imparte adesea intre perioade dedicata muzicii si perioade dedicata actoriei. La acest aspect, il putem asemana cu interpretul lui Kadir din Gulperi, Timucin Esen. Si acesta are in paralel o cariera muzicala, de care se mai ocupa uneori.

Biografia lui Turgay Aydin: rolul doctorului Sebahattin din Ma Numesc Zuleyha

In prezent, actorul turc Turgay Aydin poate fi vazut in super productia Ma Numesc Zuleyha. In cadrul serialului turcesc, el il joaca pe doctorul Sebahattin, un personaj care o ajuta foarte mult pe protagonista. In unele momente cruciale, Zuleyha a reusit sa scape numai si numai datorita lui Sebahattin.

Insa, pe de alta parte, daca nu era Sebahattin sau daca Zuleyha ii dadea o scrisoare anume altcuiva sa i-o dea la randu-i lui Yilmaz, acesta stia in prezent ca Adnan e, de fapt, fiul lui. Sa spunem ca acesta ar fi singurul lucru negativ la personajul sau. In rest, el ajuta pe toata lumea, de la Haminne, Hunkar si pana la Zuleyha.

Gata si articolul de astazi, despre biografia lui Turgay Aydin. Speram ca ati mai aflat 1 sau 2 lucruri interesante despre actor. Iar in incheiere, vrem sa va intrebam: ce parere aveti de el? Va place cum joaca? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii de mai jos, veniti si pe grupul de Facebook si abonati-va gratuit la articolele de pe site.