Biografia lui Selin Yeninci, interpreta lui Sanyie din Ma Numesc Zuleyha

Biografia lui Selin Yeninci, interpreta lui Sanyie din Ma Numesc Zuleyha este subiectul pe care vi-l propunem in acest articol. Daca Gaffur nu prea e placut in serial, sotia lui, Sanyie, se pare ca are multi admiratori printre telespectatori, fapt pentru care, era normal sa vorbim si despre ea.

In cele ce urmeaza, va vom spune cateva detalii despre interpreta ei, urmand ca la final, sa va rugma pe dumneavoastra sa ne spuneti cum vi se pare actrita, per total. Acum ca am facut planul, haideti sa-i dam drumul.

Biografia lui Selin Yeninci: locul si data nasterii

Biografia lui Selin Yeninci

Biografia lui Selin Yeninci

Vom incepe prezenta biografie cu datele obisnuite. Domnisoara Yeninci a venit pe lume in anul 1988, la data de 16 ianuarie, in Istanbul. Parintii ei au fost si sunt oameni de baza in societate. Tatal ei a fost ofiter iar in prezent se bucura de pensie, iar mama ei detine un salon de infrumusetare, de care se ocupa cu foarte multa grija.

Actoria a interesat-o inca de mica. Inainte de a incepe clasa 1, la varsta de 6 ani, ea era deja actrita. Sigur, nu actrita pe scena, ci actrita interpreta ale unor voci pentru un radio de copii. Ulterior, vazand ca de amuzant este, s-a axat si pe mai mult pe aceasta arta, dar si pe ramurile ei. De la voci pentru radio a facut si voci pentru productii animate si altele. Tot vocea ei a fost in prima faza si motivul pentru care a fost aleasa sa prezinte diverse emisiuni TV in Turcia. Insa, in tot acest timp, a jucat si in piese normale de teatru, caci pe scena, in fata publicului, totul e altfel.

Totul despre Selin Yeninci: Anii de facultate

Universitatea Dokuz Eylül a fost locul in care domnisoara Selin Yeninci a invatat si mai multe lucruri desre actorie. Tanara a absolvit-o cu brio, dand dovada de perseverenta si de o ambitie aparte. Aceasta ambitie s-a manifestat si mai tarziu, atunci cand s-a decis ca nu e de ajuns.

Unii, dupa ce termina facultatea, se gandesc ca perioada lor de invatare s-a terminat, iar, de acum incolo, vor trebui doar sa munceasca. Ei bine, domnisoara Yeninci s-a gandit ca trebuie sa devina si mai buna in meseria pe care a ales-o. Tocmai de aceea, ea a vrut neaparat sa urmeze niste cursuri extra intr-ale actoriei. Actrita le-a facut in Londra, dar si in Amsterdam. Apoi, evident, s-a intors in Turcia.

Viata lui Selin Yeninci, plina de lucruri frumoase

In pauzele dintre filmari, tanara tine sa se relaxeze si sa isi petreaca timpul liber in niste moduri utile atat pentru sanatatea ei fizica, cat si pentru cea mentala. Astfel se face ca Selin e o preacticanta regulata de Yoga, un sport care o mentine in forma pentru orice fel de filmare. Pe langa sportul simplu si Yoga, ea mai face si Wing Tsun, o forma de arte martiale, caci nu se stie niciodata cand e nevoie.

De asemenea, actritei ii place sa citeasca foarte mult. Rar se intampla sa o vezi fara o carte in mana, iar dupa noi, acest lucru este foarte util. Un actor sau o actrita trebuie intotdeauna sa aiba un vocabular elevat.

Continuam biografia lui Selin Yeninci, spunandu-va ca tanar nu vrea sa stea locului. Tot timpul gaseste noi si noi activitati, care sa o tina in priza. Si chiar atunci cand i se par ca sunt multe, tot nu se poate abtine sa mai incerce si ceva nou. De exemplu, in vara ce a trecut, ea ar fi putut sa se relaxeze. Sa mearga la plaja si sa se pregateasca pentru sezonul 2 din Ma Numesc Zuleyha. Ea insa nu a stat locului! A luat niste cursuri de balet si a vrut sa vada si cat de bine isi poate schimba vocea, pentru niste eventuale reprezentatii muzicale.

Biografia lui Selin Yeninci: rolul lui Sanyie in serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha

In prezent, actrita ii da viata lui Sanyie in Ma Numesc Zuleyha. Ea este sotia lui Gaffur, personaj interpretat de Bulent Polat. Si personajul ei e asemanator cu cum e ea in realitate. Adica, Sanyie e harnica pe alocuri, insa Gaffur o mai face uneori sa fie si altfel.

De-a lungul episoadelor, o putem vedea pe Sanyie cum incearca sa isi faca indatoririle la conacul Yaman si la ferma din Adana. In acelasi timp, ea va trebui sa isi tina cumpatul si sa suporte prostiile lui Gaffur, care tot timpul pare a fi pus pe sotii, nu pe treaba.

Gata si articolul nostru cu biografia lui Selin Yeninci. Speram ca ati mai aflat unul sau doua lucruri interesante despre ea. Inainte sa incheiem, vrem sa va intrebam: ce parere aveti de Selin? O interpreteaza bine pe Sanyie? Va place de ea? Ne puteti raspunde in sectiunea de comentarii. Iar pentru discutii ulterioare, exista grupul serialului.