Biografia lui Kadim Yasar, interpretul lui Cengaver din Ma Numesc Zuleyha

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Biografia lui Kadim Yasar, interpretul lui Cengaver din Ma Numesc Zuleyha e ceea ce vom discuta astazi, dragii nostri. A jucat exemplar in serialul nostru preferat, asa ca ne-am gandit ca ar fi timpul sa vorbim si despre el. Da, vorbim la timpul trecut, deoarece personajul nu mai apare in serial. In caz ca nu ati ajuns inca la acea parte si nu stiti ce s-a intamplat, o sa va spunem mai pe la sfarsitul articolului. Pana atunci insa, haideti sa aflam detalii despre actor.

Biografia lui Kadim Yasar: locul si data nasterii

Biografia lui Kadim Yasar

Biografia lui Kadim Yasar

In Mus Varto, undeva pe la sfarsitul celei de-a 2-a luni de primavara a anului 1976 se nastea nimeni altul decat Kadim Yasar, unul dintre cei mai apreciati actori turci ai momentului. Mai exact, pe data de 26 aprilie, el facea ochi pentru prima data. Daca stam acum sa facem un simplu calcul matematic, ne dam seama ca, in prezent, el are nici mai mult, nici mai putin de 44 de ani.

Pe platourile de filmare el nu poate trece nevazut, data fiind inaltimea potrivita de 1.80. Stiind ca felul in care arati conteaza foarte mult in domeniul actoriei, el are grija sa nu exagereze cu bunatatile si isi mentine greutatea in jurul valorii de 82 de kilograme. E un barbat hotarat si ambitios din zodia Taur.

Daca e sa ne intrebati de pregatirea pe care o are ca actor, va putem spune ca este absolvent al Departamentului de Teatru din cadrul Universitatii din Istanbul. Dupa absolvire, nu a mai durat foarte mult si s-a gandit ca a sosit timpul sa puna in aplicare tot ce a invatat.

Primul rol

Anul 2002 a marcat inceputul carierei in acest frumos domeniu numit actorie pentru domnul Yasar. Seria denumita ”Boat Bread” a fost pentru prima data cand a avut un rol ce avea sa ii decida viitorul. Fiind primit bine acest proiect, si Kadim Yasar a avut de castigat. Au urmat nenumarate alte proiecte, printre care ”Storm” sau ”A cincea dimensiune”. Fiecare in parte i-au crescut popularitatea si l-au adus in capul listei de fiecare data cand era nevoie de un actor care sa stie meserie.

Noi am ajuns sa il cunoastem datorita rolului din Bir Zamanlar Cukurova sau Ma Numesc Zuleyha in limba romana. Din ianuarie, de cand a inceput serialul si pana saptamanile trecute, il vedea destul de des pe micile ecrane.

Biografia lui Kadim Yasar: Rolul lui Cengaver in Ma Numesc Zuleyha

Cengaver sau Cengo, pentru apropiati, a fost un prieten loial pentru mostenitorul imperiului Yaman, Demir. In primele cateva episoade, cei 2 erau de nedespartit. Cengaver era un prieten loial si un sfatuitor pe cinste pentru fiul lui Hunkar. Insa, pe parcurs, totul s-a schimbat. Relatiile dintre cei 2 s-au racit iremediabil si, pana la urma, au ajuns dusmani. In ziua de azi, deja e un lucru obisnuit aceasta schimbare la 180 de grade, din pacate…

Cengaver chiar a avut probleme financiare grave din cauza lui Demir. Stand si gandindu-se mai bine, Cengaver a decis sa Yilmaz e un om de omenie si a decis sa lucreze pentru el, vazand cum fostul sau prieten s-a transformat intr-un dusman. Pana la urma insa, el si-a gasit sfarsitul in fata lui Hatip Aga, personaj interpretat de Mehmet Polat. Nimeni nu se astepta sa dispara din serial…

Chiar daca inainte sa iasa din scena, Demir si el nu se aveau prea bine, asta nu inseamna ca nu ii mai pasa lui Demir. Pana la urma, stim deja ce s-a intamplat. A fost poate printre primele scene triste din serial. Da, a ramas Gaffur, dar Cengaver parca era si mai apropiat de fiul lui Hunkar…De atunci insa, de cand a disparut Cengaver, s-au intamplat o gramada de alte lucruri. A disparut si Yilmaz, a disparut si Demir. Au aparut si alte personaje, au disparut si ele. Daca aveti chef de discutat despre serial in general, nu uitati de grupul de prieteni ai Zuleyhei. In 2022, serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha s-a terminat in Turcia, dupa 4 sezoane pline de intrigi.