Biografia lui Ugur Cavusoglu, Genco din Lacrimi la Marea Neagra

Biografia lui Ugur Cavusoglu, Genco din Lacrimi la Marea Neagra e subiectul articolului nostru de astazi. Poate multi dintre voi habar nu au cine este acest Genco. Daca nu stiti, nu-i niciun fel de problema. El inca nu si-a facut aparitia asa cum se cuvine in serialul nostru preferat. Insa, o va face in curand.

Stiti deja cum suntem noi, cei de pe rezumatserialturcesc.info: intotdeauna ne place sa fim cu un pas inainte. Asadar, va spunem inaintea tuturor la ce sa va asteptati, pentru ca ne place sa va stim informati pe voi, toti cei ce ne viziteaza site-ul. Gata cu paranteza, haideti sa ne intoarcem la ale noastre.

Biografia lui Ugur Cavusoglu: data, locul nasterii si varsta actuala

Biografia lui Ugur Cavusoglu

Biografia lui Ugur Cavusoglu

Actorul turc Ugur Cavusoglu a vazut pentru prima data lumina pe data de 12 martie, in anul 1967. Totul s-a intamplat la Artvin, din Turcia. El a nimerit intr-o familie harnica, o familie de fermieri care stie ce inseamna munca. Daca stam cateva secunde sa facem un calcul simplu, ne dam seama ca, in prezent, actorul are 52 de ani.

Desi nu multi stiu acest lucru, domnul Cavusoglu mai are un prenume, pe langa Ugur. Astfel, numele sau intreg este Mehmet Ugur Cavusoglu. Desi zodia lui dintotdeauna a fost destinata artistilor si celor care vorbesc prin arta, decat prin simple cuvinte, Cavusoglu nu a urmat din prima cursurile unei facultati din domeniul actoriei.

El a inceput la Universitatea Tehnica Karadeniz sa studieze Fizica. Apoi insa, a inceput sa simta actoria, fapt pentru care s-a dus si la Bilkent, o Universitate de renume, in cadrul careia, a prins gustul actoriei, invatand in cadrul Departamentului de Teatru.

Totul despre Mehmet Ugur Cavusoglu: primul loc de munca

Era evident ca, dupa ce a vazut cat de frumoasa poate fi meseria de actor, domnul Cavusoglu sa nu aleaga alt loc de munca. El a incepus usor, fiind actor la Teatrul de Stat din Ankara, dar si la Teatrul Van.

Acest prim loc de munca e pastrat si in ziua de astazi. Da, domnul Cavusoglu este si in prezent actor in cadrul Teatrului de Stat din Ankara. Evident, pe langa postura de actor de teatru, el a devenit cunoscut si pe micile ecrane, prin serialele in care a luat parte.

Mehmet Ugur Cavusoglu e si poet

Credeati ca talentul sau actoricesc e singurul pe care il poseda? Nici pe de parte. Dat fiind faptul ca este in zodia Pesti, despre care se stie ca are legaturi stranse cu arta, domnul Cavusoglu este si poet. Acest lucru nu ne surprinde absolut deloc, pentru ca, v-am spus, cam acesta este specificul zodiei. Poeziile sale pot fi gasite in Deve Dergisinde, o revista in acest domeniu. Una dintre cele mai bune opere ale sale se numeste ”Femeia: Sah. Barbatul:?…”. Pacat ca la noi in Romania nu este tradusa.

Biografie Ugur Cavusoglu: A jucat si in serialul turcesc ”Meryem”

Am inteles de la multi dintre voi, ca va pare cunoscut actorul care il interpreteaza pe Genco in Lacrimi la Marea Neagra, dar nu stiti de unde sa-l luati. va spunem noi de unde il stiti: din Meryem. Daca sunteti fani mai vechi ai serialelor turcesti, sigur ati urmarit cu drag si acel serial turcesc.

In Meryem, Ugur Cavusoglu era tatal baiatului care s-a indragostit de Meryem. Nu-si lasa deloc fiul sa se bucure, pentru ca, in perceptia lui, o fata saraca precum Meryem nu ar fi avut ce sa caute langa baiatul lui.

Biografia lui Ugur Cavusoglu: actorul e Genco in Lacrimi la Marea Neagra

Cel mai recent rol al actorului turc este Genco, un personaj care va da totul peste cap in serialul nostru preferat. Lacrimi la Marea Neagra este proiectul in care il vom vedea si noi in curand pe acest popular actor turc.

Legat de personaj, nu va spunem prea multe inca, deoarece ar fi pacat sa va pastram surpriza. Cert e ca el va produce valuri si va fi ca un inlocuitor al unui alt personaj, care nu mai este in serial. Va lasam pe dvs. sa ghiciti la cine ne referim. Pana atunci, nu uitati ca pagina de Facebook Lacrimi la Marea Neagra se apropie vertiginos de 2.000 de Like-uri.