BIR ZAMANLAR ÇUKUROVA e cel mai bun serial turcesc al anului 2019

BIR ZAMANLAR ÇUKUROVA e cel mai bun serial turcesc al anului 2019. Nu, nu o spunem noi, stati linistiti. Noi avem alte preferate. Insa, acest serial turcesc se pare ca a intrat rapid in inimile tuturor fanilor din Turcia, fapt pentru care, a castigat un premiu destul de important.

BIR ZAMANLAR ÇUKUROVA – desemnat serialul turcesc al anului 2019

Premiile Objektif Ödülleri reprezinta o ocazie deosebita pentru toti producatorii si actorii din seriale turcesti si nu numai sa devina si mai cunoscuti decat inainte. Fiecare editie a acestor premii prestigioase reuneste persoane din industrie si pasionati deopotriva.

Recent, s-a desfasurat editia cu numarul 24. In cadrul acesteia, serialul turcesc BIR ZAMANLAR ÇUKUROVA a castigat titlul de ”Cel mai bun serial al anului”. E un premiu dori de multi. Un premiu care ii va propulsa si mai mult pe toti cei care au luat parte la acest proiect.

Hilal Altınbilek si Uğur Güneșes: cei mai buni actori ai anului

Nu doar serialul in sine a reusit sa obtina un premiu. Actorii care au luat parte la el au luat si ei premii. Prima despre care o sa va spunem este nimeni alta decat Hilal Altınbilek, care s-a bucurat de premiul ”Cea mai buna actrita a anului”, pentru rolul avut in serialul turcesc.

In acelasi timp, si partenerul ei din productia turceasca a reusit sa primeasca un premiu pentru personajul jucat. Astfel, el a devenit ”Cel mai bun actor al anului”.

Si uite asa, marea familie a serialului turcesc BIR ZAMANLAR ÇUKUROVA a fost vedeta editiei cu numarul 24 a prestigioaselor Premii Objektif Ödülleri. Sa castigi un premiu e un lucru. Insa, sa ai in aceeasi seara 3 premii, toate pentru productia din care ai facut parte e un lucru care nu se intampla atat de des. Tocmai de aceea, toti cei implicati in proiect au motive de mandrie.

Nu uitati ca ne gasiti si pe Facebook. Acolo va mai anuntam, din cand in cand, atunci cand postam. Daca vreti sa stiti tot timpul cand avem articole noi, puteti sa mergeti mai jos, pana la patratelul in dreapta caruia scrie ”Anunta-ma prin email” si sa il bifati. Astfel, deveniti abonati, absolut gratuit.