Incendiile au cuprins Turcia! Serialele noastre preferate, afectate?

Incendiile au cuprins Turcia, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Este o veste tare trista, care ne poate afecta si pe noi, cei ce urmarim serialele care vin de aici. Haideti sa aflam mai multe detalii despre ce se intampla acum Turcia si unde mai exact au izbucnit incendiile acestea care se pare ca mistuie totul in calea lor.

Incendiile au cuprins Turcia

Incendiile au cuprins Turcia

Incendiile au cuprins Turcia

Zilele acestea, ziarele internationale ne spun ca situatia din Turcia ested destul de grava. Incendiile apar din ce in ce mai des, iar gravitatea lorf este una fara precedent. Pana sa ajunga lumea sa le stinga, ele inainteaza deja si distrug in jurul lor paduri si case. Da, da, acestea au luat deja casele multor localnici. Multi dintre ei au trebuit sa fie evacuati si nu stiu ce se va intampla. Iar dezastrele se pare ca nu pot fi inca oprite.

In regiunile din Antalia, Kahramanmaras, Adana, Osmaniye si Mersin, situatia este cat se poate de grava. Pompierii lupta cu toate puterile pentru ca pierderile sa nu fie si mai mari. Multi compara ceea ce se intampla in aceste zile cu incendiile din Australia, de anul trecut, daca va mai aduceti aminte.

Serialele noastre turcesti preferate, afectate?

Probabil va intrebati ce treaba avem noi cu ce se intampla in Turcia acum. Ei bine, pe langa faptul ca trebuie sa fim empatici cu semenii nostri, trebuie sa ne mai gandim si la un alt aspect. Noi, fanii serialelor turcesti, putem ramane fara unele dintre acestea. Filmarile nu mai pot avea loc, asa ca noile sezoane nu mai au cum sa se faca, iar noi putem ramane cu buzele umflate. In unele dintre locatiile despre care v-am spus mai sus se filmeaza poate cele mai populare productii turcesti.

De exemplu, Ma Numesc Zuleyha, unul din serialele pe care noi romanii le adoram, se filmeaza in…Adana. Stim deja prea bine si noi din peripetiile din serial acest lucru. Iar daca incendiile distrug tot, atunci nu vor mai exista decoruri si actorii nu vor mai avea unde sa ne spuna povestile personajelor lor. In aceasta vara, e posibil sa revina Zuleyha in Romania, cu sezonul 3. Acesta s-a filmat deja si s-a si terminat in Turcia. Iar in aceasta toamna, ar trebui sa inceapa sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha, in Turcia. Dar daca nu vor mai exista platouri, e posibil sa nu mai avem acest sezon. Sau sa il avem, dar mult mai tarziu, in functie de cat de mult ar costa sa se refaca totul.