Filmul Turcesc Fratele Meu: Prezentare si Rezumat

Filmul Turcesc Fratele Meu vine pe micile noastre ecrane, sa ne bucure cu povestea lui. In prezentul articol, va vom spune rapid despre ce ar fi vorba, ca sa fiti deja pusi in tema. Vom vorbi putin si despre ce se intampla in el, dar si ce e de capul fiecarui personaj care apare. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Filmul Turcesc Fratele Meu

In filmul turcesc Fratele Meu putem vedea actori pe care sigur ii stim si din alte productii. Aici, fiind vorba de o actiune care are o singura sansa sa ne farmece sau sa ne lase reci, jocul actoriesc este deosebit de important. Trebuie sa ni se capteze repede atentia, caci nu mai exista si o a 2-a sansa, ca in cazul serialelor turcesti. Revenind insa la acest film, va putem spune ca are 2 protagonisti, care sunt si frati, de altfel. Ei se numesc Hakan si Ozan. Problema ar fi ca nu se aseamana deloc. Unul este tacut, pe treaba lui si nu vrea sa fie prea popular, in timp ce celalalt aproape ca nu ar putea respira fara atentie zi de zi.

Singura asemanare dintre ei am putea spune ca ar fi profesia. Ambii sunt cantareti, doar ca Hakan e interesat de un stil muzical mai putin apreciat, in timp de Ozan e pe muzica usoara, ce ajunge mai repede la inimile mai multor persoane. Primul abia a schimbat prefixul, avand 30 de ani, in timp ce al 2-lea e fratele mai mic, la 28 de ani. Poate si de aici sa fie diferentele? Nu stim, dar ce e sigur e ca cei 2 sunt straini unul fata de celalalt. Nici nu poate veni vorba de vreo vizita sau de telefoane in fiecare zi, asa cum ar fi normal. Ei sunt reci si fiecare isi traieste viata fara sa ii pese de fratele sau.

Un eveniment tragic ii aduce impreuna

Un eveniment tragic ii aduce iar impreuna pe cei . E vorba de disparitia pentru totdeauna a tatalui lor. Cei 2 sunt tare tristi si parca incepe putin sa ii mustre constinta ca nu au fost mai apropiati. Acum, nici daca ar vrea, nu ar mai putea schimba lucrurile. In schimb, inca mai pot face ceva in amintirea tatalui lor. Printre ultimele dorinte ale acestuia e ca cei 2 sa redevina apropiati. Mai mult chiar, el le-a lasat scris ca ar vrea sa ii aude cantand pe amandoi la un eveniment fericit gen nunta, din satul lor.

De unde pana unde aceasta dorinta care multora li s-ar putea paradea dubioasa? In trecut, pe vremea cand lucrurile mergeau bine, tatal lor, alaturi de ei, colindau orasele, aducand bucurie tuturor prin muzica lor. Si ne gandim ca prin dorinta aceasta, tatal lor vrea sa le mai acorde o sansa celor 2 baieti, sa se cunoasca si sa se accepte. Vrand sa nu il supere, cei 2 decid sa puna supararile deoparte.

Pleaca in aventura vietii lor

Asa ca ei se urca in masina veche a tatalui lor. Si pornesc spre aventura vietii lor. Pe drum, ei mai gasesc pe cineva care sa li se alature. E vorba despre Zeynep. La prima vedere, pare o tanara de treaba, cu care se pot distra pe drumul lung pe care il au in fata. Ce nu stiu ei e ca aceasta e jurnalista. Vor afla pana la urma. Dar, pana atunci, vor avea parte de o gramada de peripetii pe care le vom putea urmari si noi in filmul turcesc Fratele Meu.

Acest film urmeaza sa se difuzeze pe 31 iulie, de la ora 20, pe Kanal D. De aceea am si spus ca e un moment bun sa va face o scurta prezentare. Ce parere aveti? Credeti ca va fi bun? Suntem curiosi sa aflam daca il veti urmari.