Filmul Fratele Meu 2 se vede la TV sambata aceasta!

Filmul Fratele Meu 2 se vede la TV sambata aceasta! Dupa succesul rasunator pe care l-a avut prima parte, difuzata weekendul trecut, Kanal D isi va bucura telespectatorii cu noi peripetii ale personajelor care deja au devenit de-a dreptul indragite. Noi va vom spune in rnadurile ce urmeaza, pe scurt, despre ce va fi vorba in aceasta continuare asteptata deja de multa lume. Haideti sa vedem.

Filmul Fratele Meu 2: Despre ce este vorba?

Filmul Fratele Meu 2

Filmul Fratele Meu 2

Inainte de toate, vrem sa ii anuntam pe cei care inca n-au vazut prima parte ca am scris deja un articol in care spunem povestea personajelor. Asa ca, daca va nu prea stiti de ce place atator persoane filmul, puteti sa il cititi si apoi sa reveniti. Iar acum, pentru cei care au pazut prima parte si vor sa afle ce se intampla in urmatoare, putem sa va spunem ca fratii raman aceiasi. Sunt protagonisti pana la urma. Dar se intampla uneori ba sa nu mai apara toti intr-o continuare, ba sa fie jucati de alti actori.

In filmul turcesc Fratele Meu 2, Burak Ozcivit si Murat Oz isi reiau rolurile. Daca in prima parte, cei 2 au pornit-o la drum cu inimile indoite, de data aceasta, noile peripetii ii prin parca putin altfel. Evenimentul care ii aduce iarasi impreuna este, din pacate, la fel de trist. Prietenulor fratilor Hakan si Ozan, pe nume Tato, nu mai este printre noi. Iar cei 2 trebuie sa se duca departe, ca sa ii fie alaturi prietenului lor pe ultimul sau drum. De data aceasta, exista totusi si o graba, cel putin din partea lui Hakan. El o sa fie ginerica in scurt timp. Asa ca trebuie sa se intoarca si sa o ia la brat pe sotioara lui, Didem.

Un tata care nu vrea

Daca cei 2 se iubesc nespus, tatal miresei nu prea l-ar vrea pe Hakan in familia lui. Pentru el, simpla idee ca e cantaret, ii scade valoarea. Parca si-ar dori altceva pentru fata lui. Un barbat cu o meserie serioasa, dura. Asa, sa canti nu pare cine stie ce, pentru tatal lui Didem. Si, deoarece chiar vrea sa puna piciorul in prag, va incerca diverse pentru a-l face pe Hakan sa nu ii mai poata puna inelul pe deget lui Didem. Si uite asa, ai nostri vor ajunge prin mult mai multe locuri decat ar fi trebuit, atunci cand au pornit.

Ca si in prima parte, vor avea si o companioana. E o fata care fuge de prezentul ei, dorindu-si cu totul si cu totul altceva. Ea nu vrea sa devina nevasta unui barbat ped care nu il iubeste. Dar familia insista, iar acest lucru o face sa vrea sa plece departe de toti si de toate. Iar in fuga ei, da peste cei 2 frati. Ei 3 incep sa se inteleaga bine, iar peripetiile ce ii asteapta sunt surprinzatoare. Asa simpatica e aceasta Leyla, incat lui Ozan i se cam aprind calcaiele dupa ea. Vom avea la final 2 nunti, in loc de una? Aflam, desigur, urmarind filmul turcesc Fratele Meu 2, care se va difuza pe Kanal D sambata aceasta, de la ora 20.