Filmul Turcesc Tu Esti Dragostea vine in Romania!

Filmul Turcesc Tu Esti Dragostea vine in Romania! Postul de televiziune Kanal D ne-a pregatit o surpriza frumoasa in aceste zile. In randurile ce urmeaza va vom spune tot ceea ce trebuie sa stiti despre aceasta productie pe care o vom putea urmari si noi pe micile ecrane. Va vom spune despre ce e vorba, ce personaje sunt, dar si cand se va difuza. Inainte sa incepem, nu uitati ca puteti oricand sa dati mai departe prezentul articol, sa afle cat mai multa lume.

Filmul Turcesc Tu Esti Dragostea vine in Romania!

Filmul Turcesc Tu Esti Dragostea

Filmul Turcesc Tu Esti Dragostea

Pe data de 27 decembrie, de Sfantul Stefan, o sa putem sa vedem un film bun din Turcia. Dupa episodul din Prizoniera Destinului, va rula aceasta productie care este una de exceptie. Pentru cei ce nu stiu, asta inseamna ca la orele 22:30 va incepe pe Kanal D fimul. Insa, pana la urma, despre ce ar fi vorba? Protagonistul poarta numele de Ali. El este un tanar pe care oricine si l-ar dori in familie sau in comunitatea locala. De ce?

Pai este painea lui Dumnezeu, cu alte cuvinte. Este chipes, este harnic, dar si bun la suflet. In prezent, se ocupa de afacerea familiei, adica de un restaurant de la Marea Egee. E atent la tot ce trebuie, astfel incat afacerea nu doar sa poata sa ramana in picioare, dar si sa prospere. In acelasi timp, e atent la nevoile micii comunitati din care face parte. De fiecare data cand poate, ajuta pe oricine are nevoie. Pe scurt, are tot ce isi doreste, de la o familie frumoasa si pana la aprecierea tuturor. Ce i-ar mai lipsi insa, ar fi o fata…

Deniz apare

In cadrul filmului turcesc Tu Esti Dragostea, Ali o intalneste pe Deniz. Tanara este o fugara, care incearca sa scape de trecutul ei mai putin luminos. Desigur, al nostru habar nu are. Tanara si-ar dori un nou inceput. Luand-o de la 0, s-ar multumi si cu un post de vanzatoare. Nu vrea decat sa se linisteasca,cel putin in prima faza. Ali o priveste atent si fara sa vrea, se indragosteste. Si ei ii place de el, asa ca incep sa aiba o relatie frumoasa

Problema ar fi trecutul lui Deniz, care nu prea o sa o lase sa fie linistita. Vor exista si scene tensionate, din pacate. Insa, pana la urma, ele vor face si deliciul telespectatorilor. Caicl a final, sansele sa se termine bine sunt destul de mari. A, si am uitat sa va mai spunem un amanunt superb: protagonistii din acest film sunt impreuna in viata reala. Actorii care i-au jucat se iubesc intens si formeaza un cuplu apreciat.

Burak Ozcivit si Fahryie Evcen

Cei doi actori care ii joaca pe Ali si Deniz in filmul turcesc Tu Esti Dragostea se numesc Burak Ozcivit si Fahryie Evcen. Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt fani ai serialelor turcesti de mult timp, probabil ca ei nu va sunt necunoscuti. Cel putin Burak ozcivit e printre cei mai populari actori din Turcia. Anul acesta, el a mai aparut si la noi in 2 filme, respectiv in filmul Fratele Meu si in filmul Fratele meu 2.

Cei 2 s-au cunoscut la filmarile unui serial undeva prin 2013-2014. Iar acest film despre care va vorbim astazi s-a lansat in 2015. Acest lucru ne da de inteles ca, la momentul filmarilor, cei 2 deja formau un cuplu si in viata reala. De aici si veridicitatea teairilor personajelor, pe care o veti putea vedea daca o sa va uitati la film. Ne puteti spune cum vi s-a parut, dupa ce il urmariti, pe pagina de Facebook Rezumat Serial Turcesc.