Filmul Turcesc Fiul Meu se lanseaza si in Romania!

Filmul Turcesc Fiul Meu se lanseaza si in Romania! Productia se va vedea in aceasta seara pe postul de televiziune Kanal D. Detalii despre poveste vom afla din randurile urmatoare. Daca vi se pare promitator si vreti sa afle si altii despre el, puteti oricand sa dati sfara in tara pe retelele de socializare. Insa, gata cu introducerile. Haideti sa va spunem exact ce se intampla in aceasta super productie.

Filmul Turcesc Fiul Meu se lanseaza si in Romania!

Filmul Turcesc Fiul Meu

Filmul Turcesc Fiul Meu

In filmul turcesc FIul Meu, emotiile joaca rolul principal. Este un film cu suflet, care ne va face sa simtim din plin. Protagonistul se numeste Ali. El este un barbat familist, care e atent la cei din jurul sau. In acelasi timp, el e si tatal unei minunatii de copilas, pe numele sau Efe. Pana aici, nimic care sa para trist, nu? Ei bine, problema este ca Efe nu se prezinta la fel ca ceilalti copii la varsta lui. Are o suferinta, ce il face sa perceapa lumea din jur cu totul si cu totul altfel.

Iar aceasta bariera invizibila, dar tare puternica, il face pe baietel sa nu se poata exprima intotdeauna bine si sa nu poata simti pe deplin toata dragostea cu care cei din jur incearca sa il imbratiseze. Ali sufera cumplit pentru ca niciodata nu stie cu exactitate daca Efe intelege cat de mult il iubeste. In acelasi timp, Ali se confrunta si cu probleme ce tin de relatiile cu alte persoane dragi din viata lui Ne referim aici la cei 2w parinti ai sai, bunicii lui Efe, dar si o femeie din trecutul sau. Daca vreti sa va uiti, fiti pregatiti pentru un carusel de sentimente si trairi frumoase.

Cand se difuzeaza?

Filmul se va da pe Kanal D, dupa serialul turcesc Prizoniera Destinului. De cand s-a terminat si Nehir, locul din grila de dupa principalul serial turcesc, ce se termina de obicei in jur de ora 23, a ramas liber. De aceea am tot vazut in ultima vreme ca se difuzeaza filme. Ieri de exemplu, dupa serialul Prizoniera, s-a dat filmul Tu Esti Dragostea.

Iar astazi, dupa cum v-am spus, o sa avem filmul turcesc Fiul Meu, tot de la ora 23. Ali e jucat de Kivanc Tatlitug, un actor din Turcia care este respectat si apreciat si de publicul din Romania. Asa ca nu exista indoieli ca va putea sa transmita exact asa cum trebuie sentimentele si emotiile unui barbat ce incearca sa fie cel mai bun sot, tata si fiu. Pe noi nu uitati ca ne gasiti si pe pagina de Facebook Rezumat Serial Turcesc.