Cand se termina Prizoniera Destinului?

Cand se termina Prizoniera Destinului? Serialul cu Zeynep in rolul principal se apropie cu pasi repezi de marele final. Deja a noastra a suferit o uriasa pierdere, recent. Ce mai urmeaza pentru ea? Noi dezastre sau totul se va termina cu bine, pana la urma? Sfarsitul e mult mai aproape decat am putea noi sa credem. Iar in randurile ce urmeaza o sa va spunem data exacta cand va trebui sa ne luam ramas bun de la a noastra. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem.

Un serial cu suisuri si coborasuri

Cand se termina Prizoniera Destinului

Cand se termina Prizoniera Destinului

Prizoniera Destinului e un serial aparte, fara doar si poate. A spart multe bariere, atat acolo in Turcia, unde s-a difuzat initial, cat si aici la noi, in Romania. In Turcia spunem ca a spart bariere pentru ca e unul din putinele seriale care a avut curajul sa isi omoare protagonistul. Mehdi, interpretat de Ibrahim Celikkol a disparut din peisaj. Iar locul principal, alaturi de Zeynep, a fost luat de Baris.

Insa, fanilor nu prea le-a placut. N-a mai durat mult dupa ce domnul Celikkol a iesit din serial, ca acesta s-a si terminat. Personaj rau asa cum era Mehdi, se pare ca avea o groaza de fani, care urmareau productia pentru el. In Romania, s-a difuzat la inceputul acestui an. Apoi, deoarece se ajunsese la zi, nu s-a mai dat si la noi. Nici nu se putea, ca doar in Turcia se difuzeaza un singur episod saptamanal. Iar noi stim prea bine ca mai putin de 2 episoade pe saptamana niciodata nu s-au dat. Dar acum, la sfarsitul anului, a revenit. Si nici bine nu ne-am obisnuit iar cu el, ca se termina din nou.

Cand se termina Prizoniera Destinului?

In scurt timp, Prizoniera se termina iarasi. De data aceasta, definitiv. Pe scurt, nu a revenit in grila decat asa, ca nu exista si alt serial scurt pe care sa il puna postul de televiziune in spatiul pana de Revelion. Caci da, Prizoniera se termina pe data de 30 decembrie. Atunci se va difuza ultimul episod din peripetiile lui Zeynep.

Totul pare ca se indreapta spre un sfarsit nu prea frumos, insa depinde. Pana nu vedem ultimul episod din Prizoniera Destinului, nu putem spuen cu siguranta. Dar, ce e sigur e ca ne vom uita, sa vedem care este finalul. Probabil ca Zeynep se va casatori cu Baris si vor trai fericiti pana la adanci batraneti. Haideti sa ne spuneti parerile voastre si pe pagina de Facebook.