Prizoniera Destinului Ultimul Episod Rezumat: Adio, Zeynep si Baris!

Prizoniera Destinului Ultimul Episod Rezumat: Adio, Zeynep si Baris! A sosit si timpul sa vorbim despre cel din urma episod al acestei frumoase povesti care a inceput bine si se va termina intr-un fel la care prea putini se asteapta. In randurile ce urmeaza vom vorbi despre ce se intampla cu Zeynep a noastra. Va fi urmarita de tragedii si nenorociri pana in ultima secventa din serial? Sau se va termina totul cu bine, asa cum ar trebui? Vom afla impreuna. Pana sa trecem la rezumatul propriu-zis, nu uitati ca puteti oricand sa il distribuiti pe Facebook, sa stie si mai multi fani ai serialului despre felul in care se termina.

Prizoniera Destinului Ultimul Episod Rezumat: Gulbin ramane

Prizoniera Destinului Ultimul Episod Rezumat

Prizoniera Destinului Ultimul Episod Rezumat

Au fost multe discutii in legatura cu Gulbin. Simtindu-se total dezamagita de cea care i-a dat viata, ea a vrut sa plece cat mai departe. Doar ca destinul, iata, a adus-o alaturi de Sakine. Chiar si asa, profundele sentimente de repulsie o fac sa numere seundele pana cand va putea din nou sa plece si sa o lase in urma pe femeia care, dupa ea, a tradat-o. Dupa ce isi deschide sufletul in fata lui Sakine, Gulbin afla ca, de fapt, lucrurile nu au fost chiar asa. Mama ei a cautat-o foarte mult timp, prin multe locuri. Doar ca…n-a gasit-o niciodata.

Vorbele mamei sale o fac pe Gulbin sa ezite. Dar chiar si asa, ea nu isi mai doreste sa ramana aici, indiferent de cum au stat lucrurile. Doar ca, atunci, Zeynep alaturi de Baris ii spun ca nu ar fi intelep din partea ei sa plece. O cauta Politia si, daca va pleca de langa ei, cu siguranta ca o vor prinde. In acelasi timp, evident, ei nu vor putea sa o ajute, sa o apere. Gulpin incepe sa simta in locul unde are inima caldura, lucru pe care chiar ca nu il mai simtise de foarte mult timp. N-a avut pe nimeni. Iar acum, brusc, s-a trezit si cu o mama si cu o sora, care o considera deja una de-a lor, chiar daca au stat atata timp departe…

Si totusi, vrea altceva

Gulbin nu prea doarme, tot gandindu-se ce sa faca. Pana acum, viata ei a fost tare agitata. Daca ar ramane aici, nu s-ar simti in largul ei, pentru ca e prea multa liniste si pace. Nu e obisnuita cu asa ceva. Anii grei pe care a trebuit sa ii infrunte au facut-o sa vrea intotdeauna altceva. Asa ca se gandeste ca cel mai bine ar fi sa le lase pe Sakine si Zeynep si sa se duca in Germania. Acolo, ar putea sa traga linie si sa porneasca de la 0 cu o viata pe si-o doreste. Totusi, Zeynep nu vrea sa o lase. Nu are de gand sa o piarda din nou. Si, dupa indelungi discutii, reuseste sa o aduca din nou acasa, pentru totdeauna.

Iar Gulbin scapa si de acuzatii, caci nici Tarik si nici Meltem nu aduc vorba de ea. Astfel, niciuna din acuzatiile care ar fi trebuit sa i se aduca femeii, nu i se mai aduc. Ia ea scapa, putand sa fie de acum incolo o femeie libera, care se ingrijeste de cei dragi, care sunt langa ea la fiecare pas.

Prizoniera Destinului Ultimul Episod: Casatoria lui Zeynep

Dupa zeci de episoade, Zeynep in sfarsit se pare ca si-a gasit fericirea. Daca ne-ati fi intrebat la inceputul serialului turcesc Prizoniera Destinului cu cine se va marita, cu siguranta ca v-am fi spus ca Mehdi este alesul. Dar, iata, episoadele au trecut si totul s-a schimbat la 180 de grade. Mehdi nu mai este, insa inima lui Zeynep ed deja la alt barbat, cum s-ar spune. Baris, personajul interpretat de Engin Ozturk de este alesul inimii ei. Iar in ultimul episod din Prizoniera Destinului, iata ca cei 2 se si casatoresc. Devin sot si sotie, spre bucuria tuturor celor dragi. Insa acesta nu este singurul motiv de bucurie.

Nuh si Cemile vor fi parinti in scurt timp. Nici Savas nu o duce prea rau Si pentru el, viitorul se anunta a fi superb, deoarece Emine vrea sa locuiasca impreuna. Zeynep si Gulbin reusesc sa infiinteze o fundatie care sa fie salvarea tinerelor ce se simt limitate de propriul lor destin. Vor sa le dea aripi sa zboare si sa poata sa faca tot ceea ce isi doresc. In cele din urma secvente ale serialului turcesc Prizoniera Destinului, o putem vedea pe draga noastra de Zeynep tinand un discurs frumos despre cum intotdeauna iti poti schimba destinul. Haideti si pe pagina de Facebook despre Prizoniera pentru ultimele pareri despre acest serial. V-a placut sau nu v-a placut? Ati fi schimbat ceva la el? Despre toate acestea putem vorbi pe pagina.