Cand se termina serialul Prizoniera Destinului?

Cand se termina serialul Prizoniera Destinului? Din pacate pentru toti cei care il urmaresc, nu mai e mult pana cand va trebui sa ne luam ramas bun de la personaje. Insa, cand anume va trebui sa ne despartim de Zeynep, Mehdi, Baris si toti ceilalti care ne fac serile mult mai frumoase? Vom afla din randurile ce urmeaza. Va vom explica tot ceea ce se intampla si va vom spune atat data, cat si ora la care se va difuza ultimul episod din Prizoniera Destinului. Fara alte adaugiri, haideti sa incepem.

Cand se termina serialul Prizoniera Destinului?

Cand se termina serialul Prizoniera Destinului

Cand se termina serialul Prizoniera Destinului

In luna decembrie incepea timid serialul cu actrita Demet Ozdemir in rolul lui Zeynep, o tanara prinsa intre 2 destine. Pe de o parte, era viata plina de lux pe care o avea alaturi de parintii adoptivi. Pe de alta parte, era viata saracacioasa, alaturi de parintii ei naturali, respectiv Sakine si Bayram. Desi la prima vedere parea o alegere usoara, Zeynep a surprins multa lume cand a ales sa se intoarca in cartierul ei natal. Aici l-a intalnit pe Mehdi si de aici incolo stim mare parte din poveste.

Acum, la inceputul lunii februarie, trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca va trebui sa ne indreptam atentia spre alte locuri. De ce? Pai, serialul Prizoniera Destinului se termina. Cand anume? Ca sa nu va facem sa asteptati, va vom spune direct: pe 8 februarie, de la ora 20 se va difuza ultimul episod din Prizoniera Destinului din Romania.

 

In Turcia continua

Dupa aceasta data, productia va intra in pauza, insa numai pentru noi. In Turcia va continua. De unde pana unde? Pai, serialul nu se termina per se. Povestea lui Zeynep si a lui Mehdi e departe de final. Insa, pentru difuzarea din Romania, pe 8 februarie va fi finalul. Dat fiind faptul ca la noi se dau cel putin 3 episoade pe saptamana din fiecare serial turcesc, nu se mai poate continua in ritmul acesta.

In Turcia a fost, este si va fi cate un episod pe saptamana din serial. Asa se intampla de fiecare data, in cazul oricarui serial. Tocmai de aceea, in Romania apar serialele abia dupa cateva luni dupa premiera din Turcia. E nevoie sa fie cateva deja difuzate, ca sa poata sa inceapa si la noi si sa se difuzeze. Iar in cazul povestii eroilor nostri, am ajuns si noi la zi. Altfel spus, ce vom vedea in ultimul episod din Prizoniera Destinului au vazut si telespectatorii din Turcia in urma cu scurt timp.

Da, aici se termina povestea lui Mehdi si Zeynep pentru noi, fanii din Romania. Cel putin pentru moment, caci, dupa ce se vor mai aduna episoade, probabil va continua si la noi. S-a mai intamplat in trecut. De exemplu, Pretul Fericirii a revenit cu sezonul 3 dupa o lunga pauza, cand aproape nimeni nu se mai astepta. In concluzie, vrem sa va intrebam: ati fi vrut sa continue si la noi sa se dea Prizoniera Destinului, chiar daca acest lucru ar fi insemnat sa fie un singur episod saptamanal? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook.