Filiz din Povestea Noastra a nascut o fetita

Dragilor, ultimul episod din serialul turcesc Povestea Noastra a adus multe lucruri neprevazute si evenimente importante pentru fratii Elibol si toti cei apropiati lor. Am avut parte de reveniri la viata, de casatorii si asa mai departe. Insa, unul dintre cele mai frumoase momente din Povestea Noastra episodul 70 este atunci cand frumoasa Filiz a dat nastere unei gingase fetite. Cu siguranta micuta le va umple viata de bucurie atat ei, cat si lui Baris/Savas.

Filiz din Povestea Noastra a nascut o fetita frumoasa

Dupa ce, intr-unul din ultimele episoade ale productiei turcesti, am aflat ca Filiz este insarcinata, toti cei care urmarim serialul ne-am tot intrebat ce poate sa fie. Evident, exista numai 2 variante: fie putea sa fie baiat, fie putea sa fie fetita.

Inca de cand familia Elibol s-a adapostit la unchiul lor, fratele lui Fikri, Savas a inceput sa spuna ca el crede cu tarie ca e vorba de o fetita. Insa Filiz, desi a crezut, n-a fost 100% sigura pana nu a facut un control avizat.

Episoadele au trecut si cei 2 au inteles pana la urma ca vor avea o fetita, lucru care i-a bucurat nespus. In acest timp, noi, toti cei care i-am urmarit inca din primul episod, ne-am intrebat cand ii va da nastere Filiz. Hai, a trecut un episod, au trecut 2, insa nici urma de vreo nastere. Dar iata ca producatorii au pastrat acest eveniment pentru ultimul episod din Povestea Noastra. Astfel, in a 2-a jumatate a acestui episod, o vedem pe Filiz prezenta la un eveniment foarte important pentru familia Elibol.

Ultimul episod din Povestea Noastra a mai avut si alt eveniment

Nu va spunem ce eveniment pentru ca poate inca nu ati vazut episodul. Nu vrem sa va stricam total surpriza. Asa, si Filiz e la evenimentul acesta fericit si deodata…simte ca trebuie sa nasca. Il striga repede pe Baris, dandu-i vestea astfel ca gata, incepe aventura. La spital, Filiz e putin panicata si enervata de Baris. Pana la urma insa, totul se termina cu bine si Filiz da nastere unei gingase fetite. In salon, dupa nastere, apar toti cei apropiati, bucurosi ca familia lor tocmai s-a marit cu inca un sufletel. De acum, familia Elibol va fi mai mare si mai unita, pentru ca si Fikri s-a decis sa lupte pentru familie. Asadar, se anunta vremuri bune pentru familia lui Elibol, atat de greu incercata.

 

Cuplul Filiz Baris trebuia sa aiba un baiat?

Dumneavoastra ce credeti? Va place faptul ca Filiz si Baris/Savas au o fata sau voiati ca cei 2 sa fie parinti de baiat? Ati fi vrut sa fie si baiat si fata sau gemeni? Sau va bucurati pentru simplul fapt ca Filiz din Povestea Noastra a nascut o fetita? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati ca ne puteti gasi si pe Facebook, unde ne puteti da un Like. De ce sa faceti acest lucru? Ei bine, vom posta acolo de fiecare data cand avem gata un nou articol pentru voi. Asadar, dati Like si sunteti primii care pot citi noile noastre articole despre seriale turcesti si actori din Turcia.