Kıvanç Tatlıtug a facut evaziune fiscala?

Kıvanç Tatlıtug a facut evaziune fiscala? Aceasta e intrebarea pe care si-o pun in acest moment toti fanii actorului turc. Se pare ca toata aceasta popularitate din ultimul timp nu ii mai prieste barbatului, cel putin nu in ultimul timp. Haideti sa aflam despre ce e vorba si daca trebuie sau nu sa ne temem ca nu-l vom mai vedea in seriale o perioada.

Kıvanç Tatlıtug a facut evaziune fiscala?

Kıvanç Tatlıtug

Kıvanç Tatlıtug

O stire care a socat lumea showbiz-ului turcesc e ca tocmai domnul Tatlıtug nu si-ar fi platit la timp taxele pe care orice cetatean de buna credinta si le plateste la timp. In urma informatiilor aparute pe gazeteduvar.com.tr. actorul se pare ca nu si-a platit contributiile la stat pe o perioada de un an. Mai exact, intre 2012 si 2013, el nu a cotizat prin taxele sale la bugetul de stat.

Din aceasta cauza, e posibil ca actorul sa fie retinut. Si nu asa, pentru o luna, 2, ci pentru cativa ani. Se pare ca in aceasta perioada se discuta retinerea lui pe o perioada cuprinsa intre6 si pana la 10 ani. Wow, inseamna ca suma pe care o datoreaza e uriasa…

L-a tradat contabilul?

Dupa ce, in presa au aparut cu litere mari titluri de genul ”Kıvanç Tatlıtug a facut evaziune fiscala” actorul turc a tinut sa lamureasca niste lucruri. Bine, nu neaparat sa lamureasca, pentru ca se pare ca nici el nu stie prea bine ce s-a intamplat. Mai degraba a vrut sa raspunda acuzatiilor, spunand ca nu stie exact ce s-a intamplat, insa investigatiile sunt in toi.

Presupunerea barbatului e ca totul e din vina contabilului sau din acea vreme care l-a tradat. Din cauza lui, taxele nu au fost platite la timp, fapt pentru care el se afla acum in aceasta situatie delicata. El a tinut sa-si asigure fanii ca face tot posibilul sa demontreze ca nu e vinovat. Si-a angajat o echipa profesionista de avocati si, in prezent, lucreaza la caz.

 

Daca Kıvanç Tatlıtug a facut evaziune fiscala, ce se va intampla cu cariera lui?

Fanii se intreaba acum ce se va intampla cu actorul lor preferat. In cazul in care nu scapa de acuzatii si nu poate dovedi ca e nevinovat, va intra la inchisoare. Asta inseamna ca nu va mai putea fi vazut in seriale turcesti noi…

In prezent, pana la decizia definitiva, el poate fi vazut intr-o piesa de teatru, la care lucreaza de ceva timp, alaturi de un regizor celebru din Turcia. Cat priveste proiectele TV, ultimul sau serial s-a terminat in luna mai. Evident, in perioada aceasta sunt slabe sanse sa primeasca si alte oferte, din cauza acuzatiilor ce i se aduc. In Romania, el poate fi vazut pe postul de televiziune TDC (Timeless Drama Channe). El joaca in serialul turcesc ”In dragoste si in razboi”.

Asadar, daca vreti sa-l vedeti cum joaca in seriale turcesti, in caz ca nu stiti deja, uitati-va. De asemenea, nu uitati ca ne puteti gasi pe pagina de Facebook. Puteti sa va si abonati gratuit la articolele noastre.