Hazal Kaya si Burak Deniz s-au certat?

Se pare ca ar fi existat anumite tensiuni in spatele camerelor de filmat. Pe platourile de la ” Povestea Noastra” nu ar fi fost totul atat de roz, pe cat se credea. Se pare ca Hazal Kaya si Burak Deniz s-au certat. Din ce cauza va spunem in cele ce urmeaza.

Hazal Kaya si Burak Deniz s-au certat?

Hazal Kaya si Burak Deniz s-au certat

Dupa cum bine stim, in serial, cei 2 au jucat rolul unor indragostiti. Recent, filmarile pentru serial s-au incheiat, dupa cum v-am anuntat in unul din video-urile anterioare de pe canalul nostru de YouTube. Dupa cum bine stiti deja, ultimul episod a fost plin de surprize. De exemplu, Filiz a nascut o fetita. Iar fanii s-ar fi asteptat sa vada o gramada de poze de ramas bun din partea tuturor actorilor pentru ceea ce a insemnat acest proiect TV pentru ei.

Insa…nu s-a intamplat asa. Stiti cum e, cand se incheie un lucru la care participa mai multe persoane. Toti se felicita, posteaza poze din timpul in care au lucrat impreuna. In industria TV, acest lucru se intampla in 99% din cazuri. Dupa ce un serial se termina din diverse considerente, toti actorii implicati, impreuna cu echipa care a luat parte la proiect fac o petrecere, se felicita, isi multumesc pentru tot ce s-a intamplat, adica, pe scurt, se despart in termeni buni, pana la urmatorul proiect. Apoi, pe retelele lor de socializare, posteaza poze din timpul episoadelor, luandu-si ramas bun atat de la proiect, cat si de la personajele pe care le-au interpretat.

Hazal Kaya: poze pe Instagram fara Burak Deniz

Si in cazul actorilor din Povestea Noastra s-a intamplat la fel, mai mult sau mai putin. Insa, un lucru ciudat: Hazal Kaya a postat foarte multe poze cu restul colegilor de platou, insa aproape deloc poze cu partenerul ei de atata timp, Burak Deniz. Fanii din Turcia au luat imediat foc atunci cand au vazut si s-au intrebat cum de se poate asa ceva. Sigur, e foarte bine sa pui cu toti poze. Insa tocmai cu actorul cu care ai avut cele mai bune scene sa nu pui poza si sa nu-i multumesti, asa cum se face de obicei la terminarea unui serial?

Aceste speculatii vin si dupa ce, anterior terminarii serialului, au existat numeroase voci care au afirmat ca sotul lui Hazal Kaya i-ar fi interzis acesteia sa mai fie atat de apropiata in serial de interpretul lui Baris. N-avem de unde sa stim noi adevarul, din pacate. Asadar, nu putem decat sa ne rezumam la supozitii. Adevarul gol-golut il stiu numai si numai cei implicati, respectiv Hazal Kaya si sotul ei. Evident, si Burak Deniz.

Ramane un mister

Poate ca Hazal Kaya si Burak Deniz s-au certat. Poate au avut vreun soi de neintelegere in spatele camerelor de filmat. Voi ce credeti? Au avut neintelegeri la finalul serialului cei 2 protagonisti sau pur si simplu Hazal Kaya a uitat sa puna poze si cu Burak Deniz? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati ca ne puteti gasi si pe Facebook, unde puteti sa dati un Like, daca vreti sa ramaneti la curent. Vom anunta acolo atunci cand avem articole noi pregatite pentru fanii serialelor turcesti de pretutindeni.