Serialul turcesc Lacrimi la Marea neagra – cand incepe pe Kanal D?

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra este telenovela toamnei la Kanal D. Postul de televiziune turcesc mizeaza pe aceasta fascinanta poveste de dragoste. Se asteapta audiente record, deoarece este o productie premium. In articolele urmatoare, va vom spune pe larg despre ce e vorba in acest nou serial turcesc. Vom vorbi si despre personajele din el si multe altele. In articolul de astazi insa, vrem doar sa va spunem un amanunt important despre serial.

Cand incepe Lacrimi la Marea Neagra?

Ei bine, toti vor sa afle cand urmeaza sa fie difuzat Lacrimi la Marea Neagra episodul 1 pe Kanal D. Toti sunt pregatiti sa cunoasca noi personaje de care sa se indragosteasca si pe care sa le priveasca in drumul lor spre iubire. Vor fi multe obstacole de trecut, insa tocmai asta va face ca iubirea personajelor principale sa fie mai frumoasa, nu-i asa? Ideea e sa se termine cu bine, la fel cum s-a terminat si Povestea Noastra, de exemplu.

Am aflat ca primul episod din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra incepe odata cu toamna. Nu, nu vom vedea noile personaje fix pe 1 septembrie. Vom asista la primul episod pe data de 9 septembrie, dragii nostri. Notati-va undeva sa nu uitati. pe 9 septembrie avem Lacrimi la Marea Neagra pe Kanal D.

Cate zile pe saptamana se difuzeaza serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra?

serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra

De ceva timp, Kanal D a gasit reteta succesului. Reprezentatii postului au inteles ca fanii romani sunt obisnuiti sa primeasca mai multa poveste, fapt pentru care serialele recente au fost difuzate aproape toata saptamana. Asa se va intampla si cu Lacrimi la Marea Neagra. Din 9 septembrie, de la ora 20:00 vom putea fi martorii unei noi povesti de iubire, de luni pana vineri in Lacrimi la Marea Neagra.

In concluzie, nu putem decat sa asteptam si sa vedem cu ce noutati ne va surprinde acest nou serial turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Inca din nume ni se spune ca vom varsta destule lacrimi pentru personaje, insa nu stim inca ce fel de lacrimi. Poate vor fi lacrimi de fericire sau poate vor fi lacrimi de suparare. Ramane de vazut.

Pana la lansarea oficiala a serialului, puteti sa dati Like acestei pagini dedicata noului serial. In acelasi timp, puteti sa ne dati si noua Like la Rezumat Serial Turcesc pe Facebook, pentru a fi la curent cu tot ce se intampla.